Vi anv��nder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies-villkor. Läs mer
För muspekaren över bilden för att zooma. Klicka för stor bild.
Ladda ner pressbild

Påslakanset Paradis

Start
I butik
Kommentarer

Påslakanset i mönstret Paradis i percale framtagen av Hemtex i samarbete med designern Emma von Brömssen. Percale, klassisk tvåskaftsväv med extra många fina och tunna bomullstrådar som gör tyget slitstarkt. Ett påslakan i percale känns exklusivt och oemotståndligt mjukt mot huden. Trådtäthet 200. Maskintvätt 60 grader. Finns i begränsad upplaga.

Paradisfåglar betraktar oss högtidligt från sina grenar på formgivaren Emma von Brömssens nya mönster Paradis. Vingar och stjärtfjädrar smälter in i det omgivande bladverket och runt omkring återspeglar små kottar formen på fåglarnas fjäderskrud – en kurragömmalek med detaljer som är karaktäristisk för hennes design. Emma var nyss hemkommen från en resa till Japan när hon utvecklade motivet, hennes första samarbete med Hemtex.

”Det är ett mönster som är ganska typiskt för mig. Jag är väldigt inspirerad av asiatiska och japanska mönster. Jag tycker om att leka med former och därför arbetar jag ofta enfärgat. Det blir tydligare då.”

  • Färg:
  • Storlek:
    150x210 cm, 50x60 cm
  • Material:
    100% bomull
  • Artikelnummer:
    145947
Se om varan finns i din butik (reservation för slutförsäljning)
Fler Hemtex-butiker nära dig
2017-03-07
Annette
Det snyggaste och skönaste påslakanet som funnits på länge!
OBS! Varje kommentar kommer att granskas innan den visas.
För att minska spam måste du fylla i bokstäverna du ser på bilden.
599,-
Välj färg:
Välj storlek:
Blogga