Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies-villkor. Läs mer
För muspekaren över bilden för att zooma. Klicka för stor bild.
Ladda ner pressbild

Silkeskudde Dreamsilk

Start
I butik
Kommentarer

Den handgjorda silkeskudden har en härlig mjuk innerkärna av silikoniserad polyester som ger ett skönt och stabilt nackstöd. Över kärnan sitter ett avtagbart kuddfodral som är fyllt med handlagt mullbärssilke. Fodralet kan med fördel sättas över din favoritkudde, exempelvis en ergonomisk kudde. Kudden behöver ej tvättas men bör vädras ca två gånger i månaden. Fläckar tas med fördel bort med Galltvål eller annat icke alkaliskt tvättmedel. Vanligt tvättmedel fördärvar silket. Dream Silk säljs online i Hemtex webshop samt i Mall of Scandinavia.

Dreamsilk producerar silkeskuddar som är fyllda med högkvalitativt mullbärssilke. Fyllningen är hanterad för hand på traditionellt vis och är tillverkad helt utan kemikalier och blekmedel. Mullbärssilke är silke som odlas av mullbärsträd där silkeslarven lever av trädets blad.

Lång livslängd
Silkestråden är oerhört stark. Innerkudde är utbytbar vilket gör att livslängden för ytterdelen/silkedelen har en betydligt längre livslängd.

Naturligt värmereglerande
Silke är till 97 procent rent protein. Mellan 30 och 40 procent av täcket är luft och täcket ”andas” samtidigt som det kan behålla kroppsvärmen.

Allergivänligt
Silketäcken tillverkas av rena naturmaterial och är helt fria från kemikalier. De innehåller inte ludd eller små fibrer och den tunna och blanka silkesfibern stöter bort damm och transporterar bort fukt. Lagren av silkeflor gör täcket torrt och luftigt och blir därmed otrivsamt för kvalster. Silket är resistent mot mögel och svamp.

  • Färg:
  • Storlek:
    50x60 cm
  • Material:
    Stoppning: Polyester/mullbärssilke. Yttertyg: 100% bomull
  • Artikelnummer:
    174639
Se om varan finns i din butik (reservation för slutförsäljning)
Fler Hemtex-butiker nära dig
2017-03-02
Katrin
Hur hög är denna kudde?
2017-03-02
Svar från Hemtex Kundtjänst
Hej, Den här kudden räknas som medelhög. Vänliga Hälsningar Linnea
2017-03-02
Katrin
Kommer den in igen innan 2 för 1 erbjudandet tar slut.
2017-03-02
Svar från Hemtex Kundtjänst
Hej, Enligt riktlinjer idag så kommer dessa inkomma under vecka 6. Vänliga Hälsningar Linnea
OBS! Varje kommentar kommer att granskas innan den visas.
För att minska spam måste du fylla i bokstäverna du ser på bilden.
890,-
Välj färg:
Välj storlek:
Blogga