Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies-villkor. Läs mer

Välkommen till Hemtex – Sveriges ledande detaljhandelskedja för hemtextil.Vi på Hemtex är experter på att inreda med textil. Mjuk inredning som mattor, gardiner och kuddar skapar trivsel och gör ett rum mer funktionellt.

Hemtex designar och säljer ett brett sortiment av unika inredningsprodukter för olika behov. Våra medarbetare har en passion för textil och delar gärna med sin av sin kunskap och erfarenhet.

Som företagskund är det enkelt att handla hos Hemtex. Hos oss finns allt från uppskattade företagsgåvor till inredning för det lilla kontoret och produkter för det stora hotellet.

Hemtex hjälper både små och stora företag med projekt. Genom vårt Ateljékoncept erbjuder vi måttanpassade textila produkter, specialsömnad och solavskärmning. Vi tar er från idé till färdigt produkt på plats, oavsett storlek på projektet. Läs mer om vår inredningstjänst.

Produkter
Inga produkter matchade sökningen