Classic Christmas

Classic Christmas

Här hittar vi den traditionella julstilen. Klassiska rutor kombineras med blommotiv, och färgskalan präglas av julrött. Hantverkstraditioner som broderi, stickning, flätad korg, ull, klassiskt julmotiv, tomtar och kransar är viktiga inslag i den här traditionella stilen.

Välkommen till bords

Gör julmiddagen lite extra mysig i år med nostalgiskt mönstrade dukar och matchande servetter. Skapa en julstämning med röda bordstabletter i sammet, ljus och guldfärgade bestick.

Dekorationer med inslag från naturen – äkta granbarr gör sig bra både som bordsdekoration och som dekoration på andra ställen i huset. Luktar gott gör det också!

En pepparkaksbagare....
Nu är det jul igen! Och gissa om vi ser fram emot att samlas i köket för det traditionella julbaket med stora och små. Hos oss hittar du fina presenter till julköket (eller julvärden eller värdinnan?), och såklart roliga tårtformar, kakburk, spatlar mm. - och en läcker mugg eller två för alla som sitter och håller bagaren sällskap.

Underbar nostalgi. Det är stämningsfullt med tomtar och söta julmöss vid brasan, i trappan eller i fåtöljen! Blir du inte lite nostalgisk? Och extra kul för barnen. Ett badrum eller kök blir extra snyggt med röda gästhanddukar med klassiska motiv. Dessa är också fantastiska värdpresenter!

Ett klassiskt sovrum i julens färger - rött och grönt. Välj mellan en klassisk stil med småblommiga bomullssängkläder med röda kuddar och filtar, eller den klassiska flanell i rutor eller traditionella julmotiv. Välj en julflanell med ett matchande nattlinne! Tänk hur härligt det skulle vara att sitta i soffan framför tv:n i ett mjukt nattlinne och titta på julfilmer..