• Solavskärmning

Solavskärmning

All solavskärmning upp till 40%

Erbjudandet gäller ord.pris t.o.m. 11/8

Invändigt solskydd är viktigt för en bra inomhusmiljö och olika typer av fönster har sina egna krav. Vi har ett stort utbud av snygga och funktionella lösningar inom solskydd såsom persienner, lameller, plisségardiner och rullgardiner.

37 produkter
Visste du att vi även säljer måttanpassad solavskärmning?
Ta hjälp av våra guider för solavskärmning
Du har tittat på 24 av 37
Visa mer

Solavskärmning

Persienner, plissegardiner, lamellgardiner och rullgardiner

Persienner är klassiska och går aldrig ur tiden. De passar lika bra i badrummet som sovrummet, har lång livslängd och är av bra kvalitet. De är också enkla att använda och du väljer själv om du vill släppa in mycket eller lite ljus.

Plissegardiner är en mer modern och flexibel lösning för solskydd. Plisségardinerna har blivit väldigt populära då de kan placeras både högst upp, längst ner eller i mitten av fönstret och kan dras upp eller ner (därav namnet Up & Down). De isolerar också för kyla om vintern och skyddar mot värme på sommaren.

Lamellgardiner är ett annat bra alternativ till solskydd. Lamellerna är ett elegant alternativ till traditionella gardiner och kan användas både som dekoration, solskydd eller insynsskydd.

Med en rullgardin kan du själv välja hur mycket ljus du vill släppa in i ett rum. Önskar du tex ett helt mörkt och svalt sovrum kan du använda helt en helt mörkläggande rullgardin.

Stort utbud av invändigt solskydd

Hos Hemtex finner du ett stort utbud av dekorativa och funktionella lösningar för solavskärmning. Oavsett om du behöver solskydd till fönster i olika storlekar, solskydd till sluttande fönster eller dörrar, så finner du bra alternativ hos oss.