Fri frakt till butik - Klicka & hämta i butik efter 3 timmar - Öppet köp på julklappar t.o.m. 31/1
Förmåner
 

Älskar du heminredning?

Club Hemtex är kundklubben för dig som älskar heminredning och inspiration till hemmet. Som medlem får du alltid de bästa tipsen, massa härlig inspiration och oemotståndliga erbjudanden direkt till din epost. Du får också exklusiva inbjudningar till klubbdagar, VIP- happenings och förhandsvisningar. När du handlar i vår webbshop får du fri standardfrakt när du handlar för mer än 599.-, extra förmånligt för medlemmar.

 

Kontakta oss gärna om du har frågor:

Här har vi samlat våra vanligaste frågor kring "Mina sidor"

Hur skapar jag ett konto till ”Mina sidor”?
Om du är medlem men inte haft ett konto på hemtex.se så skapar du ett genom att klicka på ”skapa konto”. Tänk på att använda samma e-post som när angav vid registreringen. Här kan du skapa konto:

Jag har glömt mitt lösenord till ”Mina sidor, hur går jag till väga”
Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på glömt lösenord vid inloggningen. Inom några minuter skickas ett mejl till dig med en länk för att återställa ditt lösenord. Kolla gärna i din skräppost om mejlet kommit in där.

Jag har haft konto till ”Mina sidor” tidigare men jag kommer inte in. Hur gör jag? 
Du behöver uppdatera ditt lösenord. Detta gör du genom att klicka på glömt lösenord. Ett mejl skickas till dig inom några minuter med en länk där du kan återställa ditt lösenord.

 

Hemtex Kundservice:
Hemtex AB
Druvforsvägen 8
Box 495
501 13 Borås
Telefon: 033-20 84 00
E-post: kundservice@hemtex.se

 

Kompletta villkor för Club Hemtex