Gardinlängder

  Vita gardinlängder, grå gardinlängder, mönstrade gardinlängder, multibandslängder, och multibandslängd i linne finns här. Gardinlängder för hemmets alla rum, redo att hängas direkt på gardinstången. Välj bland säsongens finaste färger och mönster. Ta även en titt på vår Premium Collection med våra finaste gardinkvaliteter i en klassisk design eller Atelier by Camilla Pihl. Vilken är din favorit?

  107 produkter
  Gardinguide

  Ta hjälp av våra guider för gardiner

  Läs mer
  Våra bästa tips på hur du väljer gardiner

  Våra bästa tips på hur du väljer gardiner

  Läs mer
  Du har tittat på 24 av 107
  Visa mer

  Gardinlängder

  Utforska vårt sortiment av gardinlängder i olika färger och mönster, inklusive vita gardinlängder, grå gardinlängder och mönstrade gardinlängder. Våra gardinlängder är redo att hängas direkt på gardinstången och ger ditt rum ett ombonat intryck.

  Multibandslängder

  De flesta av våra gardinlängder är multibandslängder, vilket ger dig friheten att anpassa upphängningen precis efter dina önskemål. Du kan använda dem med eller utan krokar, på gardinstång eller skena. Om dina favoritgardiner saknar multiband, erbjuder vi extra så att du själv kan sy på dem och skapa den perfekta stilen.

  Färdigsydda kanallängder

  Våra färdigsydda kanallängder är enkla att använda. Du trär dem direkt på gardinstången och kan skapa så många veck som du önskar. Detta ger dina gardiner ett vackert och välstruket utseende.

  Shoppa gardinlängder online

  Det är smidigt och bekvämt att handla gardinlängder online hos oss. Utforska vårt breda utbud och hitta det som passar din smak och ditt hem bäst. Välkommen att upptäcka vårt sortiment av gardinlängder!