Blue Shadow

Blue Shadow

Elegant trend Blue shadow

Vår nya trend "Blue Shadow" är inspirerad av hotellinteriörer från 50-talet. Den är något mörk och maskulin i stilen, men samtidigt väldigt elegant. Blå toner som marinblått och turkos på vissa detaljer gör att interiören blir extra iögonfallande. . Tunga gardiner och tjocka mattor i ljusa beige toner ramar in det hela med en känsla av värme och komfort.

Fyll soffan med prydnadskuddar

Vi vill verkligen fylla soffan med mjuka prydnadskuddar. Kombinera gärna kuddar i olika textilier och mönster. Det är väldigt härligt med naturliga, blommiga mönster kombinerat med strama rutor eller ränder som fångar varandra i färgerna. Alla kuddar behöver inte ha samma storlek och form. Mixa och matcha med stora och små, fyrkantiga och rektangulära prydnadskuddar.

Tips!

För dig som gillar att förnya ofta kan det vara smart att köpa dekorativa kuddfodral till dina innerkuddar.  För extra fluffiga och snygga prydnadskuddar, satsa på innerkuddar i fjäder.

Sovrum i blå nyanser

De blå tonerna drar vi med oss ​​in i sovrummet också, allt från mörkt marinblått till en fräschare turkos. Vi tycker att det är fint att kombinera ett mönstrat och ett vanligt påslakanset, men du kan givetvis gå på två likadana också. Blommönster ger din säng ett lyft den här säsongen. Kolla även in vårt storsäljande Eden Soft sängset i stentvättad satin som kommer i många fina färger. Tänk också på valet av belysning i sovrummet. En cool golvlampa eller sänglampa kan ge rummet ett lyft!

Säsongsnyheter i keramik och glas

Inredningen i denna stil är i keramik och färgat glas, gärna med ett mönster av geometriska former. Färgerna är i svart, jordfärger och det lilla extra elementet blått. Mörkt trä i möblerna skapar kontraster och ger stilen en hint av dramatik. Se även våra säsongsnyheter, stora mattor, som ger rummet en sista finish!

Stämningsfull dukning

Ett stilrent och elegant bord behöver inte vara särskilt komplicerat att duka. Vi har dukar för småbord, långbord och runda bord. I den här stilen går vi för blått som grundfärg och låter både bordstextilier och porslin gå i olika blå nyanser. Vridna ljusstakar och sotfärgade glas gör det hela elegant och trendigt. Det kan också vara lika vackert med torkade blommor som med färska - och de kan användas igen vid flera tillfällen!