Sommar i bohemisk och lekfull stil

Sommar i bohemisk och lekfull stil

Den första sommarstilen vi introducerar för säsongen är en rustik, men enkel stil. Uttrycket är lätt och modernt, men med inslag av blommor och vissa färgdetaljer. Vi låter oss inspireras av Marrakech och livet som levs i de bohemiska och något lekfullt inredda riaderna där.

  I denna stil värdesätter vi det handgjorda och det är en självklarhet att det är naturliga material. Vi uppskattar det opolerade och unika, såsom en något ojämn keramikvas eller de rustika handvävda halmkorgarna.

   Mönstren är främst ränder och rutor, men vi lägger även till vackra blommor, gärna broderade. Skapa gärna kontrast med olika strukturer på textilierna, såsom olika prydnadskuddar i soffan, olika textilier på gardiner, dukar och filtar. 

    Det upplevs som trendigt och tidsenligt med gröna toner i alla naturens valörer. Dessa tillsammans med off-white och de livliga pop-uppfärgerna, röd och burgundy, gör det nytt och intressant. De populära trädgårdsstolarna i hårdplast är tillbaka i alla säsongens fina färger, så här är det bara att ha roligt!

      Sommar i sovrummet

      Textilierna ska kännas mjuka mot huden och är oftast tillverkade av naturliga material som bomull och linne. I sovrummet tar denna stil in sängkläder med blommönster och enkla ränder eller rutor. Mjuka, somriga filtar läggs till för extra fluff! Sängkläder i bäckebölja är vår favorit under varma sommarnätter. Det är svalt, luftigt och härligt att sova i. Våra somriga sängkläder i bäckebölja finns i flera fina färger och designer.