Light perfection

Light perfection

 

Vinterstil i hemmet - Light perfection

När det nya året är igång lockar det med lite förnyelse hemma. Man får en uppmuntrande känsla när det blir ljusare och ljusare, och vi vill ha samma känsla hemma. Vår vinterstil Light perfection är lätt, modern, något futuristiskt och innovativ, fulländad och delikat.

 

 

 

 

I vardagsrummet vill vi släppa in ljuset, då solen tittar fram mer och mer. Linnegardiner är en säker vinnare den här säsongen. Linne är ett tidlöst kvalitetsmaterial som du kommer att ha glädje av i många år. Den är elegant, även med sin naturliga look. Selma linnegardin kommer i flera fina färger i vinter. Om du inte vill gå på linne rekommenderar vi tunna lätta gardiner med mönster, eller en vacker sammetsgardin i ljusa toner som vitt eller beige.

 

 

Vinternyanser i sovrummet

Vi väljer textilierna i vitt, beige och ljusa pasteller. Vårt bästsäljande bäddset Eden Soft stonewashed satin kommer nu i helt nya, matta pastellfärger. Sovrummet kommer att bli så fräscht och du kommer att bli förvånad över hur bra du sover! Möblerna och inredningen i rummet kompletteras med material som reflekterar ljus, som marmor, transparent glas, detaljer i silver och ljust trä. Speglar och lampor med runda, mjuka former är "it"-produkter i denna stil.

 

 

Mysigt i köket

Vintersäsongen brukar vara en period där man tar sig lite extra tid i köket. Då är det trevligt med en vacker inredning på köksbänken och praktiska kökstillbehör nära till hands. Marmor och glas används igen i köket i denna stil, ofta kombinerat med stora detaljer i trä och porslin i keramik. När bordet ska dukas – satsa gärna på dukar som går ton-i-ton. Det ger ett mjukt och delikat uttryck när dukar, bordstabletter och tygservetter har samma behagliga pastellfärg.