Vårvintrig stil i hemmet

Vårvintrig stil i hemmet

Nytt år och nya trender!

Är du exalterad över interiörtrenderna för 2023? Vi välkomnar vårsäsongen med en ljus och naturlig färgskala som framhäver och omfamnar den nordiska livsstilen. Vi ser att den tid vi lever i speglar allt omkring oss – inklusive inredningstrender. Osäkerheten i samhället gör att vi vill att det ska vara tryggt och mysigt hemma, med inslag av uppmuntrande färger. Vi stylar soffan med mjuka filtar och prydnadskuddar i olika former - en myshörna på vinterkvällarna.

Nostalgiskt

Vi kallar vårt första vårtema för Pale Harmony. Det är varmt, tidlöst och inbjudande med en stor dos av klassiska textila material som linne, ull och bomull. Mönster och broderier tar fram det nostalgiska och vi använder ton-i-ton-färger i designen. Det är trevligt att ha olika strukturer som används tillsammans, som tuftade ytor, vävda mönster och läckra jacquards.

Exklusiv alabaster, klassisk marmor och färgat eller ljusreflekterande glas används igen i de dekorativa elementen och inte minst mycket handgjord och unik keramik i vackra former som blir som små skulpturer i rummet.

Färgerna hålls ljusa. Naturliga toner och himmelsblått, med brunt och honung som ljuskontraster. Hantverk och naturmaterial gäller även tillbehören. Duka ett ljust och naturligt bord med inslag av trä och halm som dekoration.