Fårskinn

  Letar du efter ett mjukt och bekvämt material som kan lägga till en extra mysig känsla till ditt hem? Då behöver du inte leta längre efter äkta fårskinn! Vårt fårskinnssortiment innehåller olika varianter och olika färger vilket ger dig möjligheter för att matcha din omgivning. Mjukt fårskinn är fint att ha på sängen, över stolsryggen eller i soffan. Med ett fårskinn som är i ett slitstarkt material kan du också skydda dina möbler för slitage, använd ett fårskinn som sittdyna eller i barnvagnen för extra mjuk komfort för din lilla. Det naturliga andningsbara materialet är perfekt för känslig hy.  

  15 produkter

  Fårskinn

  Fina fårskinn till hemmets alla rum. Ett fårskinn passar bra som dekoration på soffan, golvet eller på bänken i uterummet.

  Gör ditt hem naturligt och äkta med fårskinn

  Fårskinn är inte bara en populär produkt för att ge en mysig känsla i ditt hem, utan de för också in naturen i vardagsrummet. Oavsett om du vill addera en mjuk och varm detalj på din soffa, skapa en bekväm sittplats på en bänk eller skapa en mysig atmosfär på golvet, är fårskinn ett utmärkt val. Så varför inte lyfta ditt hem till nya höjder med dessa varma och mjuka lammfällar?

  Så tar du hand om fårskinn

  För att hålla dina fårskinn mjuka och bekväma under många år är det viktigt att veta hur du kan tvätta dem på rätt sätt. Undvik att använda varmt vatten eller torktumlare, eftersom det kan skada skinnet och få det att förlora sin naturliga form och mjukhet. För att tvätta dina fårskinn på ett säkert och effektivt sätt rekommenderas att använda kallt vatten och en mild tvål eller skinnrengöringsmedel. Var försiktig när du torkar av fårskinnet för att undvika att skada fibrerna och låt det torka naturligt på en platt yta.

  Lammfällar utomhus

  Fårskinn kan också användas för att skapa en mysig atmosfär i ditt uterum. Oavsett om du vill använda det som en filt eller som en sittplats på dina utemöbler, kommer fårskinnet att ge dig en varm och bekväm känsla. Med fårskinn på dina utemöbler kan du uppleva det bästa av två världar - lyx och komfort i naturen.

  Hitta det perfekta fårskinnet för dig

  Med ett brett utbud av olika stilar, storlekar och färger att välja mellan kan du hitta det perfekta fårskinnet som passar din personliga stil och inredningsdesign. Oavsett om du vill ha en klassisk vit eller beige färg, eller svart. Utforska vårt sortiment av fårskinn och hitta det som passar dig och ditt hem bäst.