Stora mattor

  Uppdatera ditt hem med en stor matta. Vårt urval av stora mattor i storlek som 160x230 och 200x300 cm finns i flera färger, material och mönster som passar alla stilar. En stor matta kan fungera som en naturlig mittpunkt i vilket rum som helst. Hos oss hittar du mjuka och härliga mattor som skapar en varm och inbjudande känsla  i ditt hem.

  9 produkter

  Stora mattor

  När du väljer en matta är det viktigt att man tar hänsyn till färgerna i rummet och färgen på golvet. Välj en färg och ett material som passar din stil. En stor matta kan skapa en varm och inbjudande känsla i rummet och fungera som en naturlig mittpunkt som binder ihop all inredning i rummet.

  Skapa en mysig och ombonad känsla med en stor matta 


  Stora mattor ger en mysig känsla och är perfekta när du vill ge rummet ett lyft. En matta i rätt storlek kan definiera olika zoner i rummet och skapa en känsla av rymlighet och utrymme. Vi erbjuder ett brett sortiment av stora mattor i flera storlekar, färger och material, så att du kan hitta den perfekta mattan till ditt hem.

  Välj rätt färg och material

  När du väljer en matta är det viktigt att ta hänsyn till rummets inredning och välja en färg som passar in harmoniskt. Dessutom beror valet av material på var mattan kommer att placeras. För matbordet bör du välja en matta som tål lättare spill, medan en mjuk och mysig matta kan vara perfekt för vardagsrummet.

  Ljudisolera rummet med en stor matta 

  Stora mattor hjälper till att förbättra akustiken i rummet och dämpa ljuder. Du kan välja en tjockare matta för att dämpa ljudet mer och för en mer ombonad känsla i rummet. Med en stor matta kan du skapa en mysig och harmonisk känsla i ditt hem. 

  Gör mattan halksäker med halkskydd 

  För att ge mattan bra luftcirkulation och skydda golvet från slitage är det bra att samt placera  ett anti slip även så kallad halkskydd under mattan.  Detta hjälper även till att förhindra att damm och smuts nöter mot golvet och att mattan glider runt.