Bjud in till nyårsfest

Bjud in till nyårsfest

Nu ser vi fram emot att fira in det nya året och i år kan vi äntligen ordna en ordentlig nyårsfest! Här ger vi dig dukningstipsen som säkerställer ett fantastiskt festbord oavsett om ni är två eller flera!

Skapa feststämning

För en omedelbar feststämning i rummet, pynta med hängande dekorationer och glitter. Duka bordet till fest och gärna ett extra bord för snacks och drycker.

Det första du bör välja är den duk du vill använda. Valet av tyg sätter grunden för stilen. Går du till exempel för en blankvävd duk i jacquard, eller en ostruken, rustik linneduk? Det finns många möjligheter! Ska du ha en duk till ett vanligt bord eller ett långbord – eller kanske har du ett runt bord? Vi har dukar upp till 350 cm långa och även runda dukar i flera storlekar.

Du kan också kombinera dukar över dukar, bitar av dukar eller löpare över bordet. Välj en kreativ kombination av bordstextilier som imponerar, eller gå för rustik minimalism med inslag av fest!

Linneduk och dekorativa ljus

På vårt festbord valde vi en svart linneduk med vacker struktur, och satte pricken över i:et med festdekorationer i silver och guld. Tips: använd även fotorekvisita som bordsdekorationer för en härlig stämning runt bordet!

Stearinljus får allt att glittra lite extra, oavsett om du väljer att använda värmeljus, kubljus eller stakeljus. Här har vi valt värmeljus i en enkel värmeljushållare i glas, och två dekorativa ljusstakar som får lysa ensamma på höjden.

Här kan du shoppa alla produkter till nyår!

Välkomnandet!

När bordet är dukat, partystassen är på och gästerna kommer, är det trevligt att servera välkomstdrinkar i fina cocktailglas som står i stil med övrig dukning. Det är också kul att blanda drinkar under kvällen, vi har vårt drinkmixset i guld för att underhålla gästerna. Välj gärna en mocktail i år!

 

Gott nytt år!

Då återstår bara att önska alla värdar där ute lycka till och ett gott nytt år! Ta hand om stunderna och skapa minnen för livet.

Här får du tips till den perfekta gå bort-gåvan!