Bjud in till nyårsfest

Bjud in till nyårsfest

 

Bjud in till nyårsfest!

Nu är vi alla sugna på att samlas för att fira in det nya året! Är det din tur i år att bjuda in gäster på nyårsafton, duka ett härligt nyårsbord och servera utsökt mat? Här ger vi dig dukningstipsen som säkerställer ett fantastiskt festbord!

 

För en omedelbar feststämning i rummet är ballonger och ledlampor bra att börja med. Det första du bör välja är duken du vill använda. Valet av duken sätter grunden för stilen. Till exempel, går du för en blank jacquardvävd duk, eller en ostruken rustik linneduk? Det finns många möjligheter! Ska du ha en duk till ett vanligt bord eller långbord – eller kanske har du ett runt bord? Vi har dukar upp till 350 cm långa och även runda dukar i flera storlekar! Du kan också kombinera dukar på dukar, bordstablett eller löpare över bordet. Det finns många kreativa kombinationer du kan göra med bordstextilier, som gör din dukning unik.

Dukar till festen

 

Vid vårt festbord gick vi efter en svart linneduk. En stor vas med en slående bukett sätter tonen för dukningen. Blommor är väldigt dekorativa! Ljus är stämningsfullt, oavsett om du väljer att använda värmeljus eller ljusstakar. Här har vi valt twisted ljusstakar i guld som ger bordet feststämning. Mot den svarta duken har vi gått för detaljer i guld och sotigt glas. Det finns också många roliga sätt att göra bordskort på, där bara kreativiteten sätter gränser. Vi har använt en vinkork, som matchar stilen på vår rustika linneduk, och gjort bordskort av den!

 

 

När bordet är dukat, och partystassen är på och gästerna kommer är det trevligt att servera välkomstdrinkar i fina cocktailglas som står i stil med övrig dukning. Det är också kul att blanda drinkar under kvällen, vi har vårt drinkmixset i guld för att underhålla gästerna.

 

 

Tips! Cocktailglas kan med fördel användas som dessertskålar!

 

 

Gott nytt år! Då återstår bara att önska alla värdar där ute lycka till och ett gott nytt år! Ta hand om stunderna och skapa minnen för livet.