Inspiration inför påsk - pynta och duka med årets påsknyheter

Oavsett hur du spenderar och firar din påsk så blir det alltid extra stämningsfullt med påskpynt! Duka ett härligt påskbord, pynta påskris med dekorerade ägg eller tänd ett påskdoftljus. Vi hjälper dig till att bli inspirerad att pynta hemma hos dig med årets påskpynt - i år har vi många nyheter🐥🌼

Duka ett stämningsfullt och vårigt påskbord

För många är påsken en tid för att varva ner, där man äter frukost länge eller bjuder in till god middag med vänner. Laga en god påskfrukost, påsklunch eller påskmiddag där du ger gästerna en härlig stämning med ett vackert pyntat bord. En gul bordstablett fixar påskkänslan på ett ögonblick! Perfekt till frukostbordet. Byter du ut bordstabletterna med en löpare över bordet, kan det bli en romantisk inramning för två. Pynta med en linneservett som du rullar ihop och lägger runt ett påskägg, bind ihop med snöre och fäst en blommar i snöret - och vips - du har ett charmigt naturligt element i bordsdukningen. Pynta med ägg och påskharar som det lilla extra som sätter stämningen till påskfesten!

Färdigdekorerade påskägg eller hemmagjorda påskägg?

Ägg hör påsken til! Pynta med dekorerade ägg eller blås ur ägg och måla de själv - en mysig påskaktivitet med barnen! Ett tips är att limma på vackra fjädrar, pärlor eller mönstrade band på äggen. Påskägg är väldigt fint att hänga i påskris. Se våra fina varianter!

Påskaktiviteter

Häng upp små söta påskägg i ett träd ute eller ta med dig kvister eller ris in som du sätter i en vas på bordet och pyntar. Kanske kan det vara en idé att bjuda in familj och vänner till en äggjakt utomhus? Den som hittar flest små ägg som är gömda runtom i trädgården vinner ett påskägg fyllt med choklad och annat gott. Sätt dig i solen mot en vägg med en härlig ullpläd, på mjuka fårskinn och bara njut! 

Se alla våra fina påskprodukter!

Påskpynt

Påskpynt

Shoppa här
Påskljus & servetter

Påskljus & servetter

Shoppa här
Påskdukning

Påskdukning

Shoppa här