På semester med minstingen

Bästa tipsen till semestern med din baby

Ska du på semester med minstingen? Va mysigt! Ett hett tips till resan är att vara väl förberedd. Här har vi samlat ihop några saker som kan vara smart att ha med på semestern med din baby. Håll ut och njut!

Söta babybodies
Har du sett våra söta babybodies i magiskt fina mönster? De finns i storlek 50/56cl-74/80cl och bomullen är 100% ekologisk. De fina mönstren finns också som babyfiltar och på underbara påslakanset för spjälsängen. En kollektion du inte får missa!

Nappar
Visst kan man aldrig ha för många nappar? Våra söta nappar har anatomisk design och hög kvalitet. De är helt i BPA-fri plast och sugdelen är i silikon. Napparna är producerade i Sverige av Esska.

Badrock
Kolla in vår fina babyfrotté i somriga mönster. Och våra fantastiska badponchos med en praktisk huva. Helt i ekologisk bomull som är OEKO-TEX-märkt, vilket innebär att de inte innehåller hälsoskadliga ämnen.

Haklapp
En extra haklapp kan vara bra att ha om du inte har tvättmaskinen nära till hands på semestern. Våra fina haklappar är helt i ekologisk bomull och de skyddar både mot matspill och dregel.

Necessär
Samla alla bra-att-ha-saker som ska med på semestern i en fin necessär. Perfekt för allt från våtservetter och salvor till plåster och babytandborsten.

Babyfilt
En stickad babyfilt är perfekta sällskapet för mysiga stunder och ett måste på semesterresan. Alla bomullstextilier i Little Roomies-kollektionen är i 100% ekologisk bomull.

Skötbädd
Bebisar har ju en tendens att behöva byta blöja lite överallt. Kanske inte så praktiskt, men med en portabel skötbädd är du alltid förberedd för blöjbyten. Vik bara ihop och lägg i babyväskan. Skötbädden är lätt vadderad och har små fickor på insidan.

Påslakanset
Packa ner ett snyggt påslakanset på semesteräventyret. Vi har flera fantastiskt fina påslakanset för spjälsängar. Alla i mjuk, skön och 100% ekologisk bomullspercale. Välj det mönster du gillar bäst.

Och du, glöm för guds skull inte gosedjuret!

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies är vårt varumärke för de allra minsta. Här hittar du allt från söta snuttefiltar och sköna påslakanset till smart förvaring, fantastiska nattlampor och andra oemotståndliga inredningsdetaljer. Little Roomies hittar du exklusivt i Hemtex butiker och på hemtex.se.