Saker som får din baby att sova

Ibland vill bebisar bara inte sova. Då kan det vara bra att ha vissa saker till hands. En snuttefilt som skapar trygghet eller en speldosa som skapar lugn. Här får du några tips på saker som underlättar när din bebis ska sova.

Påslakanset
Sköna påslakanset i spjälsängen är smart för att få bebisen att sova. Tänk på att små bebisar inte bör ha kudde och täcke när de sover. Följ de rekommendationer du får från BVC.

Djur och natur inspirerar säsongens senaste mönster som går i dova toner. Nytt är också våra påslakanset i flanell som är särskilt sköna när hösten gör entré. Alla påslakanset från Little Roomies är i 100% ekologisk bomull.

Filt
Mysigaste filten är ett måste. Och räddningen vid många tillfällen. För att värma om det är kallt. För att gosa med som snuttefilt. Eller för att hänga över vagnen vid blåst eller när solen skiner in. Så välj en babyfilt för varje tillfälle! En mjuk jerseyfilt blir lätt en favorit. Kvaliteten är mjukt, gosigt och känns skönt mot huden. Perfekt som snuttefilt eller som extrafilt i barnvagnen. Du hittar olika slags babyplädar här.

Gosedjur
Ett gosedjur är en mysig kompis att krama när man ska sova. Nytt för säsongen är de söta kaninerna som gärna gör sällskap i sängen, vagnen eller var som helst! Kolla in alla mjuka gosedjur som snart blir din bebis bästa vän.

Nattlampa
En nattlampa skapar mys i sovrummet när bebisen ska sova. 

Mörkläggningsgardiner
Vissa barn vill ha det mörkt när de sover. Då är mörkläggningsgardiner bästa tipset. De stänger både ut solens strålar och gör sovrummet svalt och skönt att sova i. Du hittar mörläggningsgardiner här!

Snuttefilt
Kanske kan en snuttefilt vara mysigt sällskap till din baby? Hos oss hittar du snuttefiltar som har ett kombinerat gosedjur. Ett tips är att köpa två och använda dem lika mycket. Då är det inte någon katastrof om man skulle tappa bort den ena.

Speldosa
Musik skapar lugn och en speldosa kan vara tricket för att få bebisen att somna. Speldosor hittar du i olika varianter – från klassiska som man hänger till spelande gosedjur.

Mobil
En mobil kan vara lugnande att titta på. Vissa hävdar dock att man inte ska hänga mobiler över spjälsängen för att det istället stimulerar bebisen att röra sig. Andra säger tvärt om – att det tröttar ut vilken bebis som helst. Så vårt tips är att prova dig fram vad som funkar bäst för din bebis.

Godnattsaga
En mysig godnattsaga får bebisen att snarka inom kort. Men undvik pekböcker och sagor som engagerar – välj istället en saga att slumra till.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies är vårt varumärke för de allra minsta. Här hittar du allt från söta snuttefiltar och sköna påslakanset till smart förvaring, fantastiska nattlampor och andra oemotståndliga inredningsdetaljer. Little Roomies hittar du exklusivt i Hemtex butiker och på hemtex.se.