Små fina doppresenter

Bästa tipsen på små fina doppresenter

Ska du på barndop och behöver presenttips? Hos oss finns en helt värld av fina doppresenter.
Små dopgåvor som blir minnen för livet.

Servis
Ett serveringsset i porslin med vackert mönster av skogens djur. Setet som innehåller mugg, tallrik och skål kommer i en vacker låda, vilket gör det till en perfekt doppresent.

Gosedjur
Ett gosedjur som får hänga med i vått och torrt är en fin present för livet. För alla bebisar behöver en mysig kompis att krama. Kolla in alla mjuka gosedjur som snart blir bebisens bästa vän.

Snuttefilt
En gosig snuttefilt är ett mysigt sällskap i spjälsängen. Kolla in alla sommarens fina mönster helt i ekologisk bomull.

Lekmatta
En mjuk lekmatta att rulla runt på är en rolig present som passar perfekt i babyrummet. Mattan har halkskydd på undersidan som gör att den ligger stadigt på plats.

Förvaringskorg
Mycket leksaker blir det och en bra doppresent är en fin flätad förvaringskorg. Snygg förvaring för alla leksaker som man snabbt vill stoppa undan. Kolla in all förvaring här.

Liten ask
Ge bort en liten ask till en liten samlare. Den perfekta platsen för små ting och saker man hittar längs vägen. Fin att ha på hyllan i babyrummet.

Babymobil
Bästa presenttipset till dopet är denna lekfulla babymobil i förtrollande fina färger. Tänk så fascinerade att titta på. Perfekt att hänga över skötbordet för alla kommande blöjbyten. En doppresent bebisen kommer att älska.

Babybody
Vad är sötare än små babybodies i magiskt fina mönster med smart omlottknäppning? Självklart är bomullen 100% ekologisk. De fina mönstren finns också som babyfiltar och på underbara påslakanset för spjälsängen. En kollektion du inte får missa!

Påslakanset
Du har väl sett våra fantastiskt fina påslakanset? Supersköna i 100% ekologisk bomullspercale. Passar perfekt i spjälsängen. Välj det mönster du gillar bäst. Bästa presenten till barndopet.

Babyfilt
En babyfilt är den perfekta doppresenten. För visst kan man aldrig ha för många filtar? Finns i flera fina mönster och all bomull i Little Roomies kollektioner är i 100% ekologisk bomull.

Amningskudde
En värdefull doppresent till mamman är denna mjuka amningskudde i vackert bladmönster. Den ger stöd för alla mysiga amningsstunder.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies är vårt varumärke för de allra minsta. Här hittar du allt från söta snuttefiltar och sköna påslakanset till smart förvaring, fantastiska nattlampor och andra oemotståndliga inredningsdetaljer. Little Roomies hittar du exklusivt i Hemtex butiker och på hemtex.se.