Sov gott utomhus

Bästa tipsen för att sova utomhus

Att sova utomhus är underbart. Gå en härlig långpromenad och låt bebisen sova gott i vagnen. Eller ta en tupplur på uteplatsen med en skön babyfilt eller ett gosigt babytäcke. Här får du några mysiga tips på saker din bebis kan behöva för att sova gott utomhus, i friska luften. Tänk på att alltid ha barnet under uppsyn.

Babypläd
En skön stickad babypläd är ett måste när bebisen ska sova ute. Den håller din baby lagom varm och är mysig att ha i barnvagnen. Våra mönsterstickade babyplädar är i 100% ekologisk bomull. Kolla in sommarens fina färger här.

Gosedjur
Ett gosedjur är en mysig kompis att krama när man ska sova. Kolla in våra mjuka gosedjur som snart blir din bebis bästa vän i vagnen.

Muslinfilt
En muslinfilt är svalare och passar perfekt under våren och sommaren eller inomhus. Kolla in filten med mönstret Bumble Bee som är helt i ekologisk bomull.


Babyfilt
En mysig babyfilt i ekologisk bomullsjersey är mysig att ha som snuttefilt. Perfekt att hänga över vagnen när det blåser eller när solen skiner. Kolla in alla fina färger och Little Roomies magiska mönster här.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies är vårt varumärke för de allra minsta. Här hittar du allt från söta snuttefiltar och sköna påslakanset till smart förvaring, fantastiska nattlampor och andra oemotståndliga inredningsdetaljer. Little Roomies hittar du exklusivt i Hemtex butiker och på hemtex.se.