Persienner - den perfekta lösningen för dig som vill ha flexibilitet

Guide: Persienner

Persienner är den perfekta lösningen för dig som vill ha flexibilitet både när det gäller solskydd eller skydd för insyn. Persienner är lätta att rengöra och passar särskilt bra i badrum, våtrum och kök.

Fördelar med persienner
Persiennerna kan monteras både i taket och på väggen. Du kan också välja att hänga persiennerna i fönsterkarmen eller utanpå. Det beror lite på fönstertyp och hur stor fönsterkarmen är. Om fönstret öppnas inåt ska du hänga persiennen i fönsterkarmen. Om du vill hänga persiennerna i fönsterkarmen, men luftventilen är i vägen, kan en lösning vara att montera persiennen på små träklossar.

Persienner är lätta att rengöra och lämpar sig särskilt för badrum, våtrum och kök.

En aluminiumpersienn är tillverkad av kvalitetsmaterial som tål fukt och har lång livslängd. Persienner har en klassisk design som alltid passar och ger ett bra solskydd.

Klipps till önskad bredd
Persiennen kan klippas till önskad bredd och längden kan också justeras. Du bör använda en persiennsax för att klippa lamellerna. Den översta och nedre listen är tillverkad i aluminium och måste kapas med en bågfil. Du kan enkelt justera längden genom att ta bort lameller tills du har den längd du vill ha.