PINK PARTY mocktail

PINK PARTY mocktail

Höstens bästa mocktails

Ta på dig din glitterklänning och lackskor - nu är det äntligen dags för fest! För att skapa lite extra glamour på helgen så rekommenderar vi läckra, färska mocktails. De är lätta att göra - och roliga för hela familjen. mocktails är en alkoholfri version av cocktailen och kan därför avnjutas av alla. Här kan du också anpassa med frukt och bär efter smak.

mocktail

PINK PARTY Mocktail
4-5 exotiska frukter/Physalis
Myntablad
Citronsaft
60 cl Pink lemonad
Lite mineralvatten och isbitar

Skär physalis i små bitar och lägg i cocktailshaker med citronsaft, myntablad och isbitar. Lägg i ett glas och blanda med pink lemonad och garnera med physalis. Om du inte har pink lemonad kan du byta ut den mot en annan bärlemonad om så önskas.

dukning

BERRY PARTY Mocktail
4-5 jordgubbar
Myntablad  
1 lime
Ginger beer

Lägg jordgubbar, myntablad och saften av en lime i en cocktailshaker. Skaka!! Häll upp ett glas och häll i önskad mängd ginger beer. Garnera med jordgubbar och mynta. Njut!

dukningljus

Du får både cocktailshaker, -strainer, måttkoppar och andra coola gulddetaljer hos oss. Om du ska duka för en fest i höst - inspireras av Pink Party -kollektionens coola kombination av marmor, mörka mönster, sotigt glas och gulddetaljer.

Smoke-cocktailglasen på bilderna är försenade beräknas finnas i lager fr.o.m. oktober.