AVA - 3 tips för hemmaspa och egentid

AVA - 3 tips för hemmaspa och egentid

Njut av en stund för dig själv och skapa ditt eget hemmaspa i badrummet! Oavsett om du har badkar eller dusch kan du enkelt förvandla badrummet till din egen lilla oas, göra dig en kopp te och låt axlarna sjunka ner. Här är tre tips för ditt hemmaspa:

1. Skapa stämning med levande ljus och något i öronen

Fyll rummet med avslappnande eller uppmuntrande musik, beroende på vilket humör du är på. Eller kanske vill du koppla av med din favorit-podcast eller ljudbok? Ett levande ljus ger också en stämningsfull touch i rummet - tänd gärna också ett doftljus!

2. Få hotellkänslan med härliga, rena handdukar

Tjock, härlig frotté ger en skön känsla av välbefinnande och känslan av att vara på hotell eller spa. Se till att ha rena, bra handdukar tillgängliga, och gärna även en bra morgonrock! Tips: handdukarna blir som mjukast när de torkas i torktumlare. Läs mer om hur du får dina handdukar mjuka här!

3. Välj kroppsvård med din favorittdoft

Gör duschen eller badet till en sensorisk upplevelse genom att välja produkter med en doft som gör dig glad. AVA-serien inkluderar bland annat tvålar, bodylotion, schampo och balsam, tillverkade med vårdande ingredienser som niacinamid och växtextrakt. I serien hittar du fyra olika doftalternativ så att du kan välja din favorit:

Lavender Geranium
En aromatisk doft av lavendel, salvia och blommor som verkar lugnande och låter dig slappna av.

Tangerine Patchouli
Denna doft har en orientalisk prägel med inslag av bergamott, apelsinblomma och sandelträ - en doft som gör dig glad!

Lemongrass Breeze
Ren och fräsch doft av citrongräs som verkar uppfriskande och ger energi.

Cedarwood Neroli
En djupare, elegant doft med inslag av grapefrukt, vanilj och cederträ som ger en känsla av välbefinnande och spa.