Sense the moment

Doftljus, doftpinnar & rumsdoft

Dofter stärker våra sinnen och leder oss till olika känslotillstånd. Ett kaneldoftljus kan skapa julstämning, doften av citron kan föra tankarna till friskhet och renhet, medan lavendel är lämplig för att lugna sinnet.

I Sense the moment-produkterna har stilfull design tagits i beaktande och högkvalitativa råvaror har investerats i deras produktion. Doftljusen är gjorda av certifierat sojavax och det största ljuset har tre vekar, så ljuset brinner jämnt och doftar optimalt. Ljusveken i trä ger också ett litet sprakande ljud som påminner om en underbar öppen eld. Med den stilfulla designen blir Sense the moment-produkter en dekorativ inredningsdetalj. Rumsdofter och doftsprayer innehåller inte alkohol.

Sense the moment – Herbal-serie

Bland dofterna i Herbal-serien hittar du många underbara moderna dofter: Vetiver Lavender – en balanserad blandning av sofistikerat vetivergräs och lavendel, Neroli Gardenia – en klassisk rik doft som kombinerar Gardenia och neroli, Patchouli Lime – en fräsch limedoft kombinerad med kryddig patchouli och citrusvanilj – en elegant doft där mjuk vanilj kombineras med söt och fräsch citrus.

Sense the moment – ​​Deluxe-serie

I Deluxe-serien hittar du lyxiga traditionella dofter: Blackwood - en doftkombination av mörkt trä och varm bärnsten, Patchouli Freesia - en jordnära, underbar doft av patchouli och fresia, Cardamon Lime - en doft som kombinerar frisk grön lime och kryddig kardemumma och Fresh Cotton - fräschheten av nytvättad, soltorkad doft av bomullslakan.