Utemöbler

Säsongens utemöbler 2022. Vi flyttar ut med säsongens utemöbler till våren och sommaren! Kolla in årets nya kollektion av utemöbler – flera av favoriterna har kommit i nya fräscha färger och i en kvalitet som tål att användas. Med nya trendiga färger är våra utemöbler både snygga och praktiska för inom- och utomhusbruk. De är behandlade med anti-UV-beläggning så att de inte bleknar i solljus. Både stolar och krukor kan stå på verandan över vintern om man så önskar. Hitta dina favoriter och få det extra fint på din uteplats i år!

Frostsäkra krukor till uteplatsen

Utemöbler i nordiskt klimat ska tåla en hel del, både gassande sol, kraftiga regniga dagar, frost och ibland hårda vindar. Just dessa faktorer togs hänsyn till när våra utemöbler designades. Möblerna är frostsäkra, bleknar inte i solljus, är lätta att förvara och passar lika bra inne som ute

Med frostsäkra utekrukor kan du låta plantorna stå ute från tidig vår till senare på hösten om du vill. Krukorna finns i 3 olika färger: vit, sand och svart. Perfekt till sommarblommor, olivträd eller andra fina växter. Skapa gärna zoner på altanen med krukväxter, eller plantera höga buskar i dem så att växterna kan fungera som skugga eller vindskydd.