Säsongens utemöbler 2023

Vi flyttar ut med vår- och sommarsäsongens utemöbler! Kolla in årets nya kollektion där flera av våra favoriter har kommit i nya, härliga färger och i en kvalitet som håller. De tål väder och vind och är behandlade med anti-UV-coating så de inte bleknar i solen. Både stolar och krukor kan stå på verandan eller uteplatsen över vintern om du vill. Hitta dina favoriter och skapa en magisk uteplats i år!

Frostsäkra krukor till uteplatsen

Utemöbler i ett nordiskt klimat behöver tåla alla typer av väder, både stekande sol, tunga regndagar, frost och kraftig vind. Detta var alla faktorer som togs i beaktning vid utformningen av våra utemöbler. Möblerna är frostsäkras, bleknar inte i solen, är enkla att förvara och passar lika fint inne som ute.

Med frostsäkra utekrukor kan du låta växterna stå ute från tidig vår till sent på hösten om du önskar. Krukorna kommer i flera fina färger som matchar våra andra utemöbler. Perfekt till sommarblommor, olivträd eller andra fina växter. Skapa gärna zoner på uteplatsen med krukväxter, eller plantera höga buskar i de krukorna så kan de fungera som skugg- eller vindskydd. 

Fina utemöbler i konstrotting

De här snygga utemöblerna passar perfekt på uteplatsen under varma och långa sommardagar.