Säsongens utemöbler 2024

Vi flyttar ut med säsongens utemöbler för vår och sommar! Kolla in årets nya kollektion av utemöbler - flera av favoriterna har kommit i nya, fräscha färger då det är glada och lekfulla trender i år. Våra utemöbler är fina och praktiska både för inomhus- och utomhusbruk. De tål väder och vind och är behandlade med anti-UV-coating så de inte bleknar i solen. Hitta dina favoriter och gör det extra trevligt på din uteplats i år!

NYHETER!

Årets stora nyhet för uteplatsen är Vienna loungeset. I denna serie hittar du både soffa, som också fungerar som moduler så att du kan bygga den större om du vill, bord till soffan och du får loungestolar som matchar. Möblerna har vattenavvisande dynor och är tillverkade i imitation av teak - det ser mycket elegant och exklusivt ut!

Nytt för i år är också ett snyggt trädgårdsbord som matchar våra fina plaststolar. Bordet finns i svart och vitt, och kan enkelt matchas med alla de härliga färgerna som stolarna kommer i.

Frostsäkra utemöbler för uteplatsen

Utemöbler i ett nordiskt klimat ska tåla många olika väderförhållanden, både stekande sol, tunga regndagar, frost och ibland stark vind. Just dessa faktorer beaktades när våra utemöbler designades. Möblerna är frostbeständiga, bleknar inte i solljus, är enkla att förvara och passar lika bra inomhus som utomhus.

Fina utemöbler i konstrotting

Dessa eleganta utemöblerna passar perfekt på uteplatsen för varma och långa sommardagar. Rottingmöbler är mycket trendiga - men med konstrotting får du både möbler som ser snygga ut och som är hållbara i alla väderförhållanden. De är också mycket enklare att rengöra från spill och pollen.