Bra tips till studenten

Bra tips till studenten

Har du fått en studieplats till hösten och ska bo själv? Eller kanske i ett kollektiv, eller med en partner eller roomie? Här kommer några bra tips till dig som ska studera!

1. Vi har täcken, kuddar och sängkläder till priser som är snälla mot plånboken!

2. Väskor och fodral som hjälper dig att ta hand om dina saker till och från skolan.

3. Piffa upp enkla rätter på en låg budget!

4. Spara pengar genom att ta med matsäck till skolan – vi har det du behöver.

5. Gör det enkelt att hålla det rent och snyggt!

6. Tips på den populära fredagstacon - nyttig, enkel och prisvärd helgmiddag!

1. Täcke, kudde och sängkläder till ett rimligt pris!

Sängkläder, täcke och kudde är en nödvändighet – men det behöver inte nödvändigtvis vara så tufft för plånboken! Hos oss kan du som är medlem köpa ett paket med ett helårstäcke och en medelhög kudde i fiberkvalitet för bara 249 kr - Petra täck- och kuddpaket. Vi har även många fina sängkläder till budgetvänliga priser. Bra, mjuka sängkläder i bomullskvalitét, även i bäckebölja, med fina mönster och design.

2. Ta hand om dina saker

När du transporterar en bärbar dator och andra värdesaker fram och tillbaka från skolan är det viktigt att ta väl hand om den. Hos oss hittar du otroligt snygga fodral i en design som matchar våra andra kontorsprodukter, anteckningsblock och även pennfodral och pennor.

3. Piffa upp enkla maträtter!

Som student har du ofta varken tid eller pengar att laga sofistikerade middagar i din vardag. Men det betyder inte att maten inte kan smaka gott! Med vårt utbud av kryddor och tillbehör från Gourmet Selection, kan du piffa upp vilken enkel måltid som helst. Den består av allt från oljor och kryddor med härliga smaker, chiliflakes, pestos och pastasåser till lite godis. Importören, Dardanos Fine Foods, har knutit till sig små producenter och generationsdrivna familjegårdar, där fokus ligger på råvarukvalitet. Toppkvalitet är ett viktigt kriterium för våra livsmedelsprodukter.

4. Spara pengar med matlåda

Det är viktigt att ta med bra och näringsrik mat till skolan för att kunna studera optimalt. Se våra fantastiska matlådor som håller maten fräsch och god. Det är också viktigt att dricka tillräckligt med vatten. Ta en titt på denna smarta laska som påminner dig och uppmuntrar dig att dricka vatten varje timme!

 

 

5. Gör det enkelt att hålla det rent

I ett litet kök är det extra viktigt att hålla det rent och snyggt hela tiden. Med rätt verktyg är det inte svårt heller! Med en kvast lättillgänglig är det inte tidskrävande att sopa smulor från golvet. Du hittar även en liten superpraktisk kvast att sopa över köksbänken med. Bra diskrutiner är också ett bra tips – diska direkt, hellre än att låta dem hopa sig. Ett praktiskt galler att torka disken på är användbart!

6. Tips till den populära fredags-tacosen!

Tacos är en relativt enkel, nyttig och prisvärd mysmiddag. Vi har det mesta du behöver till tacokvällen till ett bra pris, allt från söta skålar, fina bestick, tacokryddmix och en superfin förvaringspåse som hjälper dig att hålla tortillorna varma.