Hemtex x Camilla Pihl

"Hur vi inreder vårt hem säger något om vem vi är. Atelier betyder konstnärens arbetsrum och det är i detta rum jag har fått möjlighet att skapa Atelier-kollektionen för Hemtex. Produkterna är designade och endast tillverkade av de kvalitetsmaterial och färger som jag själv tycker om och önskar till mitt hem. Hoppas du gillar det!" – Camilla

Atelier – exklusivt designsamarbete

En kollektion för att inreda ditt hem med de bästa kvaliteterna i stilrena färger och mönster. Upptäck produkterna i kollektionen Atelier – ett möte mellan lång erfarenhet inom textil och inredning från Hemtex och den stilrena, klassiska stilen från Camilla Pihls värld.

I kollektionen hittar du produkter med ett uttryck som andas kvalitet: organiska former och naturmaterial möter strama linjer och grafiska mönster i en perfekt balans. Hitta dina favoriter bland exklusiva påslakanset i klassisk design, kuddfodral, handdukar och bordstextilier som ger ditt hem ett ordentligt lyft tillsammans med krukor och mattor med en organisk känsla.

Kvalitet och exklusivitet har stått i fokus i alla led under framtagningen av Atelier. Här hittar du textilier som är färgade innan vävning för extra hållbarhet och slitstyrka. Exklusiva kvaliteter i linne tillverkade av europeisk linfiber. Handgjorda detaljer och stentvättad bommullssatin.

Resultatet är en serie lyxiga produkter som ger ditt hem en tidlös känsla. Njut av att inreda med Atelier Camilla Pihl – för den exklusiva känslan i hemmets alla hörn.