Ljus och harmonisk höst

Ljus och harmonisk höst

Stilen är selektiv, enkel och stilren, där målet är att skapa en avslappnad miljö med en tidlös och harmonisk atmosfär.

Lugn i vardagsrummet

Stilen Blond Nature handlar om balans, lugn, naturligt ljus, komfort och funktionalitet. En ljus och delikat stil med en modern twist. Vi fortsätter att inspireras av de ljusa pudertonerna, runda formerna och vaserna och dekorationerna som ser hemgjorda ut. Textilierna är mestadels enfärgade, men det finns inslag av både grafiska mönster, ränder och en del blommotiv. Det viktigaste för utseendet är att färgerna ska gå ton-i-ton.

Texturer och material

Rummen är ljusa med rena, ofta målade, matta ytor. Stora fönster släpper in ljuset. Träet är ljust och ger värme till interiören. Viktigt med naturliga blommor, men de kan gärna få vara torkade.

Delikat dukning

När vi dukar bordet gillar vi att alla bordstextilier är i samma färg, material och även likadant mönster. Vi går då också även för porslin, vaser och färska blommor i samma nyanser. Glasen har nostalgiska kristallmönster och smälter perfekt in i denna klassiska stil.

Tillbehören är ofta i genomskinligt glas eller målad keramik, också för att ge ett lugnt intryck. Textilierna är mestadels enfärgade, men det finns inslag av både grafiska mönster, ränder och enkla blommotiv.

I sovrummet hittar vi fler av blommönstren, på bäddset i satinkvalitet eller annan mjuk bomull. Fokusera på det bekväma. Denna stil syftar till att ge ett avslappnat, tidlöst och harmoniskt hem.