Harmonisk höst

Harmonisk höst

Höstsäsongen närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot att uppdatera hemmet med lite inredningsnyheter. Denna stil, som vi har valt att kalla Care, följer en klassisk trend och produkterna passar lika bra in i det moderna hemmet som i din mysiga stuga. Stilen har hämtat mycket inspiration från traditionella hantverkstraditioner – enkel design med rötter från Indien!

  Vardagsrummet fyller vi med naturmaterial såsom linne, ull och andra grövre textilier med lite struktur i tyget. När det gäller kuddar, plädar och mattor så är det trendigt med tuftade textilier! Tuftningen är ett alternativ till vävning när man önskar mönster i tyger. Det tuftade tyget sticker upp ur basmaterialet och kan vara både långt och kortklippt. Detta skapar en dynamisk känsla och gör varje produkt unik samtidigt som den är väldigt mjuk och skön. Perfekt känsla för denna höst!

    På bordet dukar vi med linnedukar och bomullsdukar i naturens färger. En bordstablett eller löpare med mönster eller matchande färg med resten av dukningen gör det hela lite mer spännande. Använd gärna en vas med färska eller torkade blommor som blickfång! Färgtonerna i vår höststil går i beige och svart som skapar mycket kontrast, samt att vi blandar in offwhite och en blekrosa accentfärg.

     Favoriter till sovrummet

     I sängen vill vi ha påslakan som antingen är enfärgade eller småmönstrat ton-i-ton. Vi håller oss till bomull och linne – och unnar oss ett påslakanset i egyptisk bomull för lite extra lyx.

     Mjuk flanell är också väldigt populärt när vi går mot lite kallare tider. Våra påslakanet i flanell kommer i färger och mönster så att det alltid finns något som passar alla och till ett väldigt bra pris!

      De viktigaste dekorationerna är i strå och ljust trä. Keramikskulpturer är också aktuellt under denna stil. En spännande trend som lyfter fram en härlig harmoni och balans till hemmet.