Så vill vi ha det i höst!

Så vill vi ha det i höst!

En ny säsong ligger framför oss, och vi ser fram emot att inreda hemmet med lite nyheter samtidigt som vi gärna vill behålla det ljusa och somriga så länge vi kan. Hösten är en tid för lugn och mys, och vi ser fram emot att möta den tillsammans med er.

  Denna vackra stil handlar om något de flesta av oss älskar, nämligen naturens behagliga färgtoner! Det är en särskilt tidlös trend med fokus på lugn, naturligt ljus, hantverk, komfort och funktionalitet.

   Vi låter oss inspireras av ljusa naturtoner och naturliga former samtidigt som vi uppskattar en personlig touch på inredningen. Det är tillåtet att leka lite och göra det du själv är mest bekväm med. Dekorationselementen är nästan uteslutande tillverkade av naturliga material som mörkt och ljust trä, alabaster och keramik!

    Mönstermix är viktigt och vi vågar blanda olika mönster på allt från tapeter, kuddar, gardiner, lampor till mattor. Textilierna har inslag av både jacquardväv, blocktryck och enstaka blommotiv. Strukturen i materialen är fortfarande viktig. Broderier är stort i denna stil – satsa på det i sovrummet!

     Genomgående använder vi mjuka och vackra färger från naturen som off-white, sand och dämpade toner av grönt. Vi inkluderar också detaljer i mörkbrunt som accent för att skapa lite djup och dynamik i inredningen. Det är bra att välja en liten färgpalett att arbeta med så att rummet inte blir helt i samma färg eller får för många färger.