En höststil med kontraster

Den tidlösa och mörka inredningsstilen Dark Balance ger harmoni till hemmet.

Färgval

Denna stil består av en poetisk, elegant och välbalanserad interiör som tilltalar sinnena. Färgerna är koordinerade och matchande i sina djupa och dramatiska nyanser. Svart, brun, mörkgrön och beige – och även en antydan av lila kan användas för att mjuka upp det hela. Det mörka skapar en fin kontrast mot det mjuka. Dekor och interiörer som vaser, krukor, filtar och kuddar kan ha ett grafiskt eller geometriskt mönster.

Enkel bordsdukning

Textilier som linne, bomull och velour är dominerande i trenden. Det ger en lyxig känsla medan de samtidigt är hållbara. Täck bordet med en linneduk eller satsa på en i bomull, kanske med ett blommönster eller annat grafiskt mönster som matchar andra inredningsfärger. Keramik, färgat glas och formfulla vaser kompletterar dukningen och skapar ett nyanserat uttryck.

Höstsovrummet

Det är bekvämt att sova i ett mörkt sovrum. En mörk väggfärg, ljustäta gardiner och mjuka sängkläder är våra bästa inredningstips för en god natts sömn. Våra bästa rekommendationer för påslakan är satin, stentvättad satin, egyptisk bomull eller percale. I den här stilen kan du välja både mönstrade påslakan eller enkla. Du kan också kombinera olika för en mer intressant look!