Elegant jul

Låt dig inspireras av den eleganta julstilen i år. Julen kommer att glimra, oavsett om du väljer att satsa på guld, silver eller mässing. Gå gärna för blanka textilier, som jacquardvävda dukar och sammetsgardiner, men här passar även linne in. Tänk färgat glas, paljetter och kristall! Passar bra både i ett traditionellt och i ett modernt hem.

Skapa stämning runt bordet

Eleganta dukar i kombination med dukar i naturmaterial eller med spännande mönster ger liv till middagsbordet. Tänd stearinljus, som får det att glittra i alla vrår. Locka fram julstämningen genom att dekorera med julkulor, stjärnor och girlanger.

Jul i sovrummet

Inred ett elegant sovrum med juliga påslakan i satin. Skapa en inbjudande och mjuk säng med stora hotellkuddar och mjuka pälsfiltar. Vill du ha det där lilla extra, tänd gärna ett doftljus, dekorera med en krans på väggen eller häng en fin stjärna i fönstret. Glöm inte bort sängbordet! Dekorativa träd ger julstämning och tillsammans med värmeljus och torkade blommor bjuder vi med värme in julen i sovrummet.

Elegant vardagsrum

Julpynta vardagsrummet med gardiner i velour, mjuk sammet eller satsa på exklusiva sidengardiner. Dekorera soffan med prydnadskuddar i olika tyger och gärna en filt som sätter den lyxiga stilen. Låt bordet och fönsterbrädorna dekoreras med glitter och guld, och häng pappersjulstjärnor i alla fönster!

Låt hemmet glittra

Vi dekorerar med ljus i trendiga ljusstakar och vaser med kvistar och blommor. Riktiga kransar hängs ovanför bordet och i alla fönster, gärna med en stor rosett som dekoration. Kransarna är gjorda av vackra eukalyptus- och enris - eller i mässing och guld. Julgranskulor med glitter är också den perfekta dekorationen för alla tillfällen. De kan hängas på en gren, ställas på bordet eller läggas på ett fat! Det är musiken, maten och människorna runt omkring dig - denna unika kombination som gör julen så speciell. År efter år.