En sommar i ett med naturen

Den första sommartrenden vi släpper för säsongen är en rustik men enkel stil. Uttrycket är avskalat och modernt och har inslag av blommor och söta färgdetaljer. Här tar vi livet på landet, med växthus och blomsterängar, till en ny nivå och känslan är avslappnat och bekvämt. Denna trenden kallar vi Flourish.

Färgskalan i denna trenden är trendig och helt rätt i tiden, med olika nyanser av grönt från naturen. Dessa gröna färger ställs mot svart och en härlig lila färg och gör trenden intressant och ger den nyhetsvärde. Beige och andra jordnära toner är också en del av denna naturliga trend, och är ett fint komplement för att ge rummet ett lugnt intryck.

Somrig bordsdukning

Det är alltid härligt att äta utomhus på sommaren. Duka bordet med en linneduk i naturtoner, gärna med matchande linneservetter. Duka fram keramikvaser med nyplockade blommor – och var inte rädd för att blanda blommor i alla färger! Frukt och grönt är naturens skatter och de kan också användas som dekorationer. Ge utestolarna snygga sittkuddar och lägg fram några plädar till kvällen, så är du redo för en härlig sommarfest!

Sommar i sovrummet

Tygerna ska kännas mjuka mot huden och gärna vara tillverkade av naturmaterial såsom bomull och linne. I sovrummet flyttar vi in trendens sängkläder med blommönster eller enkla ränder och rutor. Mjuka, somriga plädar. Påslakanset i bäckebölja är vår favorit under varma sommarnätter! Det är svalt och andas samtidigt som det är härligt att sova i. Sommarens bäckebölja kommer i flera olika färger och mönster.

Detaljerna

I denna trenden dekorerar vi med material såsom jute, keramik och ljust trä. Flätade korgar passar väldigt bra in här och vi älskar att blanda upp med stora krukor! Rustik design på krukor och vaser förstärker det unika och naturnära med trenden. Vi älskar att känna att vi är ett med naturen under sommaren!