Vi inreder hemmet till hösten

Vår Lodge Collection är en kollektion av produkter som gör sig bra både i det moderna och traditionella hemmet. Det finns klassiska inredningsdetaljer, med höstliga nyanser och textilier som fångar den mjuka och mysiga komforten vi önskar oss den här tiden på året.

Inredningsstylisten Tone Kroken

Den populära norska inredningsstylisten Tone Kroken har stylat alla rum åt oss, och skapat en atmosfär med fokus på komfort, värme och elegans. Tone är inredningsstylist, influencer och regelbunden expert i podden "Interiørrådet" - läs vidare för att se hur hon har trollat ​​fram vår Lodge Collection.

Användning av färger

Färgtonerna hålls neutrala med sand, grått, benvitt, varvat med blå toner och brun-orange som accent. De viktigaste tillbehören är i trä, då i mellanton eller helt mörkbetsad. Vi lägger till glas och keramik för att skapa elegans.

"Färgerna passar mig och min stil perfekt", säger Tone Kroken. ”Lugna toner kombinerat med brända kryddtoner och djupa bra färger – organiska detaljer som de vackra runda trälådorna, korgarna och andra naturliga inslag bidrar till att ge den rustika, autentiska Lodge känslan. Och med klassisk mönsteranvändning kombinerat med helt nya uttryck får denna kollektion ett eget personligt uttryck – även om den också upplevs som klassisk och tidlös."

Något för varje rum

Tone berättar att utbudet i kollektionen är stort och brett, och att hon hittar något som passar i varje rum. "Det är spännande när saker kan blandas och mixas- så jag kan skapa ett levande hem med patina och en härlig lyxig atmosfär." Produkterna i denna kollektion är av god kvalitet som håller länge. Slitstark och gedigen inredning är både vacker och mer hållbar!

Tone Krokens vision

Textilierna i denna höststil är ofta i linne- eller ullblandningar. Många enkla färger - men även pjäser om du ska inreda stugan i fjällen. Tones Krokens vision när hon stylade den här stilen var att hitta den goda, mysiga atmosfär vi söker på hösten. De mysiga samtalen framför brasan och känslan av att svepa in sig i mjuka, varma textilier samtidigt som det blir mörkare och kallare ute.