Natural Christmas

Natural Christmas

Julen närmar sig och vi vill mysa och finna lugnet, även om tiden innan jul kan vara stressig för många. Det kan hjälpa att fylla hemmet med mjuka tyger, stämningsljus och doftljus och något varmt och gott i julkoppen.

Har du en modern och en minimalistisk stil hemma och vill att juldekorationerna ska vara i stil med dina vardagliga färger och uttryck? Här har vi plockat ut produkter som kan passa in på dig som vill ha julstämning i naturliga färger till jul.

Naturmaterialen från höstens trender kommer att fortsätta in i julen. Vi drar in naturen i hemmet i form av kottar, kvistar och granstänger – allt vad skogen har att erbjuda. Korg, jute och alla typer av flätverk passar perfekt in i denna stil.

Det finns förstås inget svar på när det är 'tillåtet' att börja julpynta - du gör det när du känner för det och det känns naturligt! Börja gärna med klassiska adventsdekorationer som stjärnor eller adventsljus i fönstren, adventsljus på bordet och lite julpynt.

Ställ fram mer så småningom, men vänta inte för länge, de finaste juldekorationerna förtjänar att glänsa mer än bara ett par veckor. Vissa väljer att pynta granen i början av december, medan andra väntar till strax före jul, det är helt upp till dig.

Den här är en stämningsfull men avslappnad och enkel stil. Textilierna ska vara naturliga, som linne, ull och kraftig bomull. Mjuka kuddar i olika material mjukar upp och ger en varm atmosfär. Färgerna går i naturens toner, från benvitt till, brunt till mörk mossgrönt. Stilen passar bra i stugan och i ett modernt, nordiskt hem.