Nostalgisk stil

Vi blickar bakåt i tiden, på nostalgiska och traditionella inredningsstilar. Detta är en stämningsfull stil med en lite konstnärlig känsla – den ger utrymme för både gammalt och nytt. Hemmet ska vara mysigt och hemtrevligt i behagliga färger.

  Vi fyller våra rum med textilier i naturmaterial såsom linne, ull och bomull och vi inreder gärna med handgjorda element. Prydnadskuddar och plädar har nostalgiska print, broderier och mönster som ger stilen lite retro-känsla.

    Gardiner och dukar i 100% linne skapar en perfekt bas i denna stilen. Sedan dekorerar vi med kostnärliga vaser i keramik och andra dekorationer i färgat glas. Färgtonerna går i grön och kombineras med beige och vitt

      I sovrummet håller vi oss till samma färgpalett och inreder även här med mjuka naturmaterial. Påslakan i flanell hör hösten till och ger värme under kyliga nätter. Påslakan i satin, stentvättad satin och bomull passar också fint in i denna stilen. Lägg ett överkast och någon extra prydandskudde på sängen så är bäddningen komplett!