Modern och naturlig höst

  Så vill vi ha det i höst!

  En ny säsong ligger framför oss och vi ser fram emot att möblera hemmet med lite nyheter samtidigt som vi gärna vill ta med oss ​​det ljusa och somriga så länge vi kan. Hösten är en tid för lugn och mys, och vi ser fram emot att möta den tillsammans med dig.

   Vi har valt att kalla denna klassiska stil för Pose. Den framhäver det naturlig ljuset, därför går vi för ljusa gardiner i linne eller tunn bomull som släpper in ljuset. Vi vill också ha komfort och funktionalitet och mycket inspiration har hämtats från den superaktuella Japandi-trenden som kombinerar skandinavisk minimalism med japansk elegans. Vi vill ha en vacker och lite unik, men samtidigt mysig höst.

    Vi inspireras av ljusa naturtoner, runda former och lite extra kreativa dekorativa element som vaser, ljushållare, blomkrukor och korgar. De dekorativa elementen är nästan uteslutande gjorda av naturmaterial. Alabaster och keramik är favoriter! Men det ska inte vara för mycket dekoration på ett ställe, så det florerar och blir överflödigt. Less is more.

      Färgtonerna håller sig till naturliga toner, med off-white, sand och brunt som bas. Men vi förgyller också det hela med en kombination av dämpade och klarblå toner! Det ger stilen mer personlighet och värme. De delikata vävningarna och mönstren är ett unikt uttryck i sig, så vi kan hålla färgpaletten lugn och harmonisk.

       Textilierna är mestadels enfärgade, med inslag av både vävd jacquard, tryck och en del blommönster, både små och stora blommor. Till sängkläderna föredrar vi satin eller stentvättad satin, percale, egyptisk bomull eller krispig bäckebölja!