Säsongens sittkuddar

Säsongens sittkuddar

Fräscha upp sittplatsen både ute och inne med snygga sittkuddar i säsongens färger! Använd dem som dynor till trädgårdsmöbler, matstolar, soffhörnan eller på stranden. Sitt skönt och mjukt, och mixa och matcha med olika färger och annat tillbehör!

  Dekorativa sittkuddar till uteplatsen - så här använder du dem!

  Våra bekväma och dekorativa sittkuddar kan användas hela sommaren - oavsett om du vill ta dem med på utflykten, använda dem till trädgårdsstolar eller balkongmöbler, eller som madrass i parken eller på stranden.

  Stolsdynor
  De rätta stolsdynorna tillför en varm och behaglig estetik till uterummet - och gör det också bekvämt att sitta länge vid bordet. Vi älskar att hitta den perfekta färgen i bästsäljaren Palermo till våra trädgårdsstolar, eller välja en smidigare variant som Smillan stripe eller Wolly till cafésetet eller balkongmöblerna.

  Till loungen
  Välj större och tjockare sittkuddar eller madrasser till din loungesoffa och trädgårdsstolar och skapa ett bekvämt och inbjudande uterum. De stora Smillan sittkuddar är perfekta i loungestolen, och en extra madrass som Riposo i soffan är både mjuk och dekorativ!

   Praktiska sittkuddar ute och inne

   Palermo sittdynor är sköna att sitta på, och har även ett praktiskt handtag som gör dem extra smarta att ta med på resor. Palermo finns i många olika färger - mixa och matcha, eller håll dig till en favoritfärg.

    Pearl sittkuddar har söta små tofsar i hörnen och är något tunnare än Palermo. Perfekt för att sätta en rustik touch till trädgårdsrummet. Pearl finns även i en lång version, som kan användas på en bänk, i en större trädgårdsstol eller på en solstol!

     Kombinera gärna sittkuddar i dina favoritfärger och mönster med prydnadskuddar i olika färger. Var inte rädd för att blanda olika färger, ränder och mönster för ett personligt uttryck. Massor av kuddar gör också uteplatsen extra mysig och trivsam – kom även ihåg några fina lyktor och plädar för svala sommarkvällar.