Inred med prydnadskuddar

Inred med prydnadskuddar

Världens enklaste sätt att piffa till ett rum.

Prydnadskuddar som inredningsdetalj

Prydnadskuddar och kuddfodral är världens enklaste sätt att piffa till ett rum. Byt gärna ofta och anpassa efter trend och säsong!

 

Kuddar i accentfärger

Om du har en enfärgad eller neutral soffa kan du välja kuddar med kuddfodral i starka färger. Prydnadskuddarna blir ett härligt blickfång och ger personlighet åt hela rummet. Välj kuddfodral i säsongens trendfärg eller satsa på din favoritfärg!

 

Prydnadskuddar i olika storlekar

Dina kuddar behöver inte ha samma storlek, snarare tvärtom! Strössla med prydnadskuddar i olika storlekar för en mer levande känsla och låt dem pryda varenda möbel i hela huset. Du vet väl att man aldrig kan ha för många kuddar?

Kuddfodral för olika säsonger

Kuddfodral är superlätta att byta ut. Så nöj dig inte med att alltid ha samma gäng i soffan – byt kuddfodral efter humör eller säsong. Kuddarna kan förstås vara samma, du byter bara kuddfodral. På våren är det fint att kuddfodralen får gå i ljusa och fräscha nyanser. På hösten väljer du varma och jordnära toner på kuddfodralen och på vintern satsar du antingen på julkänsla eller på krispiga toner.

Sätt piff på soffan med nya kuddfodral

En gammal och tråkig fåtölj eller soffa kan bli som ny med härliga prydnadskuddar och kuddfodral. Snåla inte, låt kuddarna bre ut sig i hela soffan! Ju fler desto finare. Finns det hjärterum så finns det kuddrum, som vi brukar säga.

Sitt fint på stora prydnadskuddar

Stora kuddar med kuddfodral i lite grövre typ funkar utmärkt att lägga på golvet. Det ökar mysfaktorn direkt och ger flera sittplatser hemma. Dessutom brukar barn älska att leka med kuddar, om de får lov vill säga. Kuddarna kan ju förvandlas till både båtar, hästar och utomjordingar.

Kuddfodral i olika material

Självklart behöver du inte välja kuddfodral i ett och samma material. Gör precis tvärtom istället! Blanda friskt och låt några av kuddfodralen vara i klassisk bomull, några i lyxig viskossammet eller varför inte överraska med en kudde i fleece?

Mixa och matcha mönstrade kuddfodral

På Hemtex finns kuddfodral i alla möjliga fina mönster. Vet du vad det bästa är? Du behöver inte hålla dig till ett och samma på dina kuddar! Gå loss och välj kuddfodral som tillsammans bildar en härlig mönsterprakt