Solavskärmning och gardiner efter dina behov

Solavskärmning och gardiner efter dina behov

Plisségardiner, rullgardiner, persienner eller lamellgardiner – vi hjälper till att hitta rätt lösning för dig! Det finns ett stort urval av färger, tyger och designer att välja mellan och beställningen görs enkelt med några knapptryckningar eller i någon av våra butiker.

Plisségardiner

Plisségardiner väljs efter funktion och behov. Den kan skjutas ihop hel, så att utsikten bevaras, samlas på mitten eller dras ut helt och täcker hela/delar av fönstret. Den är lätt att montera och tar liten plats. Välj mellan ljusfiltrerande och ljustäta plisségardiner, antingen med ettskiktstyg eller med tvåskiktstyg (dubbelt), som är både ljuddämpande och energibesparande. Den stillastående luften mellan tyglagren fungerar som isolering och håller vinterkylan/sommarvärmen ute. Dubbla veckade gardiner har inga synliga hål eller synliga gängor och är 100 % ogenomskinliga.

Våra storlekar finns i 40–160 cm bredd och i höjd upp till 210 cm. Vi har även plisségardiner som passar till verandadörren. Om dina fönster inte passar standardmåtten kan du beställa måttbeställda plisségardiner här.

Rullgardiner

Rullgardiner ger ett enkelt och stilrent utseende med sina rena linjer. Det är ett klassiskt sätt att skärma av från solen och med våra rullgardinslösningar är allt gjort in i minsta detalj. Rullgardinen levereras både med kedjedrag och som trådlös version, som är särskilt lämplig för barnrum. Den trådlösa rullgardinen har en unik softclose fjädermekanism; ett litet ryck, och gardinen rullas upp tyst och mjukt. Vi har även söta ljustäta tryck till barnrum. Rullgardiner finns både som ljustäta och transparenta/ljusfiltrerande. Vi har transparenta skärmar som ger ett modernt utseende.

Lameller

Lameller är praktiska och moderna. Har du stora fönster från tak till golv och vill ha något annat än traditionella gardiner är lamellgardiner ett bra alternativ. Du kan enkelt reglera dagsljus och sikt oavsett om du vill släppa in eller stänga ljuset ute. Våra lameller är trådlösa och därför barnsäkra. Skenan är försedd med en styrstång som både reglerar vinkeln på lamellerna och fungerar som dragstång. De kan anpassas perfekt efter ditt fönster och dina behov. De finns i många färger och strukturer, även ogenomskinliga. Standardlängden är 2,5 meter.

Persienner

Persienner är gjorda av kvalitetsmaterialet aluminium och har lång livslängd. De är lätta att rengöra och är därför särskilt lämpliga för badrum, våtrum och kök.

Gardiner

Vi erbjuder ett stort urval av gardiner i många färger, från transparent till helt täckande tyg. Du kan också välja mellan många typer av upphängning och lägga till en gardinskena om du så önskar!