Mattor

  Vi erbjuder ett stort sortiment av mattor i olika material, former och storlekar. Såsom i jute, vävda, större mattor, runda, mönstrade och stilrena mattor för att ge ditt hem en ombonad mysig känsla. Oavsett om du letar efter en matta till vardagsrummet, sovrummet, köket eller något annat rum, har vi något för dig. 

  25 produkter
  Mattor

  Inred ditt hem med mattor

  Läs mer
  Du har tittat på 24 av 25
  Visa mer

  Mattor

  Mattor - bekvämt och stifullt

  Golvmattor är ett utmärkt sätt att addera komfort, stil och en mer ombonad känsla i hemmet. Det finns många olika typer av mattor att välja mellan, runda mattor, stora mattor, ullmattor och många andra. 

  En av de viktigaste anledningarna att köpa en golvmatta är att det blir extra bekvämt att under fötterna, speciellt om du har hårda golv, som trä eller klinker. Mattor är även bra för ljudisolering, vilket kan vara användbart om du bor i lägenhet med många grannar.

  Hur väljer man rätt matta? 

  Runda mattor kan vara ett bra sätt att lägga till en mer unik känsla i ditt hem. De kan placeras i mitten av rummet för att skapa en central plats att umgås i, eller för att definiera separata områden i ett större rum. Tänk också på golvmaterialet - om du har hårda golv, kan en tjockare och mjukare matta ge extra komfort under fötterna.  

  Välj ett mönster och en färg som passar till rummet och din personliga stil. Koordinera färgen med befintliga toner i rummet för att skapa harmoni, välj mönster som kompletterar rummets estetik. Låt din personliga stil och preferenser guida dig för att hitta den perfekta färgen. 

  Placering: tänk på vilket rum mattan ska ligga i. Om du har en matta i ett rum som många använder dagligen bör du välja en matta som är mer slitstark. Om du har ett rum där färre umgås i kan du välja en mer dekorativ matta. 

  Hur tvättar man en matta?

  När det gäller att tvätta mattor beror det på vilken typ av matta du har. Ullmattor kan kräva lite mer vid tvätt jämfört med andra mattor. Men det är viktigt att följa tvätt rekommendationerna för just din matta. Vanligtvis kan mattor tvättas med milt tvålvatten och ljummet vatten. Det kan också vara bra att använda en ångrengörare för att ta bort svårare fläckar. 

  Hos oss hittar du mattor till hela hemmet. Även fantastiska mattor till barnrummet. Med rätt matta kan man lyfta hela rummet. För visst kan mattor vara magiska?