• Möbler

  Möbler

  Här finner du ett stort utbud av sittpuffar, mattor, pallar, sidobord och speglar för ditt hem. Stilsäkra möbler och småmöbler som också är funktionella och praktiska. Möbler utgör en viktig del av vårt hem och de spelar en avgörande roll i att skapa en funktionell och hemtrevlig miljö. Oavsett om det handlar om att inreda ett vardagsrum, sovrum, kök eller kontor, finns det en mängd olika möbelkategorier att välja mellan. 

  274 produkter
  Du har tittat på 24 av 274
  Visa mer

  Möbler

  Är det dags att uppdatera ditt vardagsrum? Eller har du flyttat in i en ny bostad och planerar att inreda ditt hem? Kanske behöver du ersätta ett trasigt soffbord eller helt enkelt bara är ute efter något nytt? På Hemtex kan du välja bland ett brett sortiment av möbler, utemöbler, bord, stolar,sittpuffar, hyllor, konsolbord och småmöbler.  

  I hemmet kan vi uttrycka vår personliga stil och det bör inredas till en mysig och avkopplande plats att komma hem till efter en lång dag på jobbet eller skolan. Många ser fram emot att inreda sitt hem, medan andra bara vill få jobbet gjort. Om du har rätt möbler och inredning tillgängligt kan det bli både enkelt och tidsbesparande.  

  Oavsett om du ska möblera ett stort hem eller inreda en liten lägenhet kan du hitta det du söker på Hemtex. Här hittar du möbler och inredning för hela hemmet, inklusive möbler för hall och entré, sovrumsmöbler, sittmöbler, vardagsrumsmöbler och andra småmöbler. 

  Val av möbler kräver vanligtvis lite mer eftertanke än att köpa dekorationer och annan inredning - möblerna kommer förmodligen inte att bytas ut lika ofta. Om du är osäker kan det därför vara klokt att investera i neutrala möbler. Då kan du addera annan inredning i livliga färger, som prydnadskuddar, ljusstakar och vaser, som också är lättare att byta ut om du tröttnat eller variera efter säsong.  

  Låt dig inspireras av vardagsrumsmöbler 

  Vardagsrummet är ett av de rum där vi tillbringar mest tid. Här slappnar vi av i soffan framför tvn, lutar oss tillbaka i fotöljen med en podcast eller en bra bok, och vi samlas runt soffbordet och njuter tillsammans. Det är här vi samlar familj och vänner och skapar fina minnen. Att inreda vardagsrummet så att det blir en inbjudande plats är självklart. 

  Inredning till sovrum och barnrummet 

  Många föredrar att inreda sovrummet i mörka färger för en god natts sömn. Men sovrummet behöver inte vara tråkigt av den anledningen, och du kan också möblera ett mörkt rum med ljusa sovrumsmöbler och dekorationer. Ett rum med mörkblå väggar kan exempelvis bli väldigt snyggt om du placerar sängbord med ljus träyta på varsin sida av sängen.

  Köp möbler online  

  På Hemtex hittar du möbler till bra priser. Vi har ett stort urval av möbler online så att du kan hitta det du behöver. Vårt sortiment förändras ständigt, håll dig uppdaterad på vår webbplats för nyheter i form av småmöbler och andra möbler.