Måttanpassade plisségardiner

Plisségardiner är en flexibel gardinlösning som passar alla fönstertyper. Våra plisségardiner är designade för att passa alla fönstertyper, oavsett storlek eller form, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy solavskärmningen efter dina specifika behov och preferenser. Med våra måttbeställda plisségardiner kan du skapa en optimal balans, och njuta av en behaglig miljö i ditt hem samt skydda mot solens starka strålar. Läs våra guider för måttanpassad solavskärmning här.  

12 produkter
Du har tittat på 12 av 12

Måttanpassade plisségardiner

Måttanpassad solavskärmning efter dina fönster

Våra plisségardiner är anpassade för att passa perfekt till dina fönster, vilket ger ett smidigt och stilrent utseende till ditt hem. Med ett brett utbud av färger, mönster och tyger kan du skapa en personlig stil som passar din inredning perfekt. 

Effektivt skydd mot solljus och värme 

Plisségardiner är kända för sin förmåga att effektivt blockera solljus och reglera temperaturen inne i rummet. Genom att minska överdriven exponering för solens strålar hjälper våra gardiner till att skapa en mer behaglig miljö, särskilt under varma sommardagar. Du kan njuta av en sval och avslappnad miljö inomhus, samtidigt som du skyddar dina möbler och golv från skadlig UV-strålning. 

Minskad insyn med plisségardiner 

Utöver att erbjuda solavskärmning, ger våra plisségardiner också ett effektivt skydd mot insyn. Genom att minska insynen skapar du en känsla av avskildhet och integritet i ditt hem utan att behöva offra naturligt ljus eller utsikten från dina fönster. Det är den perfekta lösningen för att skapa en trygg och bekväm miljö för dig och din familj. 

Oavsett om du vill skapa en mer behaglig inomhusmiljö, förbättra integriteten eller bara lägga till en stilren känsla till ditt hem, är våra måttanpassade plisségardiner det perfekta valet för att uppnå dina mål. 

Praktiska tips för underhåll och rengöring 

Att hålla dina plisségardiner rena och välskötta är avgörande för att bibehålla deras skönhet och funktion över tiden. Vi har några praktiska tips för underhåll och rengöring som hjälper dig att hålla dina plisségardiner i toppskick. En enkel och effektiv metod för att avlägsna damm och smuts från dina plisségardiner är att använda en dammsugare med en mjuk borste eller dammborste. Genom att dammsuga regelbundet håller du dina gardiner fria från löst skräp och förhindrar att smuts byggs upp.  

Om dina plisségardiner har små fläckar eller smutsfläckar kan du använda en fuktig trasa för att torka av dem försiktigt. Undvik att gnugga för hårt, särskilt på känsliga material, för att undvika att skada tyget. 

Läs mer om våra guider för måttanpassade plisségardiner här!