Underlakan

  Ett lakan ska vara härligt att ligga på och kännas svalt mot kroppen. Välj ett underlakan som är slitstarkt och kan tvättas och användas år efter år. Vi har underlakan och dra-på-lakan i satin, bumull och percale.

  30 produkter

  Underlakan

  Våra sköna underlakan i bomull gör underverk i sängen. Oavsett om du föredrar ett lakan i krispig satin, lyxig percale eller mjuk bomull. Underlakan från Hemtex finns i fantastiska färger och till enkelsäng, dubbelsäng och kingsize. Även formsydda underlakan och dra-på-lakan som håller sig på plats hela natten. Kolla också in våra härligt hållbara underlakan märkta med BCI, Better Cotton Initiative. BCI arbetar för att förbättra den globala bomullsproduktionen - både för jordbrukaren och för miljön.

  Underlakan av god kvalité för en god natts sömn

  En god natts sömn är viktig för att fungera i vardagen och det är få saker som är så härliga som att krypa ner i en nybäddad säng. Vi tillbringar många timmar i sängen och därför är det extra viktigt att ha lakan som både är slitstarka och sköna.

  Lakan i olika färger och material

  Hos Hemtex kan du hitta många lakan i olika färger och material som satin, bomull, percale och jersey.

  Ett under lakan i bomull, som jerseylakan är slitstarka, andas bra och bli inte statiska. Väljer du egyptisk bomull kommer lakanet i tillägg hålla sig fint tvätt efter tvätt.

  Önskar du vardagslyx till sovrummet är satinlakan ett bra alternativ. Lakan i satin är lite glansiga, av hög kvalitét och ger en exklusiv look till bäddningen, samtidigt som de är mjuka och mycket slitstarka. De passar också perfekt till varma sommarnätter då materialet känns svalt och behagligt mot huden.

  Stretchlakan, jerseylakan och dra-på-lakan

  Det finns flera olika typer av lakan att välja på. Dra-på-lakan är mycket populära bland våra kunder då man inte trasslar sig in i det när man sover och att sängen alltid ser nybäddad ut.

  Hos Hemtex finner du ett stort utbud av lakan i olika storlekar, färger och material. Välj din favoritfärg och ladda för en god natts sömn.