• Sovrum
Sovrum

Sovrum

Få en god natts sömn och en trevlig start på dagen med högkvalitativa kuddar, täcken och påslakanset.
Få extra lyx och hotellkänsla i sovrummet med ett snyggt överkast och stora hotellkuddar. Låt dig inspireras av vår inredning till sovrummet!

287 produkter
Du har tittat på 24 av 287

Sovrum

Sovrumsinredning

Sömn är avgörande för att fungera i vardagen och vi spenderar därför stora delar av våra liv i sovrummet. Det är ett av de viktigaste rummen i huset och för många av oss är det därför viktigt att lägga lite extra arbete på sovrumsinredningen.

För vissa är målet att inredningen ska vara inbjudande och stilren, medan andra är mest måna om att ordna en god natts sömn. Oavsett dina behov och önskemål hittar du allt du behöver för sovrumsinredning hos oss.

Välj mellan duntäcken och fibertäcken – eller kanske ett tyngdtäcke är något för dig? Hitta dina favoriter bland sängkläder, överkast och lakan i olika färger och mönster och skapa en rogivande atmosfär i sovrummet.

Stilfulla sängkläder för enkelsäng och dubbelsäng. Påslakanset i underbart len satin, lyxigt linne eller varm flanell. Överkast i vackra färger och mönster. Underlakan i mjuk bomull, percale eller satin.
Mjuka kuddar och sköna täcken i dun och syntet.