• Sovrum

  Sovrum

  Få en god natts sömn och en trevlig start på dagen med högkvalitativa kuddar, täcken och påslakanset.
  Få extra lyx och hotellkänsla i sovrummet med ett snyggt överkast och stora hotellkuddar. Låt dig inspireras av vår inredning till sovrummet!

  353 produkter
  Du har tittat på 24 av 353
  Visa mer

  Sovrum

  Sovrumsinredning

  Sömn är avgörande för att fungera i vardagen och vi tillbringar därför en stor del av våra liv i sovrummet. Det är ett av hemmets viktigaste rum, och för många av oss är det därför viktigt att lägga extra mycket tid och omsorg när vi inreder sovrummet. 

  För vissa är målet att inredningen ska vara inbjudande och stilren, medan andra fokuserar på att skapa bästa möjliga förutsättningarna för en god natts sömn. Oavsett dina behov och önskemål hittar du allt du behöver för att inreda ditt sovrum hos oss.

  Välj bland dun- och fjäder täcken, fibertäcken eller kanske är ett tyngdtäcke något för dig? Hitta dina favoriter bland sängkläder, överkast, och lakan i olika material, färger och mönster för att skapa en lugn och skön känsla i sovrummet.

  Välj rätt färg till sovrummet

  Färgvalet i sovrummet spelar ofta stor roll och kan vara avgörande för om man känner sig avslappnad eller inte. Vissa föredrar ljusa färger i sovrummet, medan andra sover bäst i ett mörkt rum. Båda alternativen ger utrymme för att leka med inredning och färger. 

  Mörka sovrum i dämpade färger eller blåa nyanser är mycket populära, och med mörkläggningsgardiner kan du får det så mörkt du vill ha det i rummet. 

  Matcha sängkläder, prydnadskuddar och sänggavel i olika toner av din valda väggfärg, eller välj helt andra färger. Att ha några få element i starka färger kan exempelvis vara snyggt att kombinera med mörka toner. Det viktigaste är att skapa en avkopplande miljö i ditt sovrum helt enligt dina egna preferenser.

  Matcha inredningen med sänglampor, även om syftet med sovrummet är att bara vara en plats där vi kan vila och få en god natts sömn så är rätt belysning viktigt.

  Placeringen av lampor är viktigt. Om du gillar att läsa lite innan läggdags är det praktiskt med en sänglampa på nattduksbordet. Då kan du bara sjunka ner under täcket när du blir trött och släcka lampan enkelt. 

  En bordslampa på nattduksbordet är inte bara praktiskt, den blir också en detalj till rummets inredning. Gör lamporna till centrala inslag i sovrummets inredning och framhäv dem med överkast och kuddar i kontrastfärger, eller matcha dem med samma färg som sängkläderna.

  Hotellkänsla i sovrummet

  Hos oss hittar du inte bara det mest nödvändiga till sovrummet, som lakan, sängkläder och madrasskydd - du hittar även allt som behövs för att skapa extra lyx och hotellkänsla i rummet.

  Skapa en mysig stämning med en sänggavel, bädda sängen med dina favoritlakan kanske är det påslakanset i linne, percale eller satin? Släng på ett överkast och stora hotellkuddar. Voila - vardagslyx hemma!

  Låt dig inspireras av vårt utbud av stilfulla sängkläder för enkelsäng och dubbelsäng. Påslakanset i underbart len satin, lyxigt linne eller varm flanell. Överkast i vackra färger och mönster. Underlakan i mjuk bomull, percale eller satin. Mjuka kuddar och sköna täcken i dun och syntet. Oavsett om du besöker oss online eller en av våra butiker, så hjälper vi dig att hitta rätt inredning till sovrummet.