Kylväskor

Våra kylväskor är perfekta för att hålla dryck och mat kall under längre utflykter, på en picknick och campingresor. Vi har ett brett utbud av kylväskor i olika storlekar, material och färger för att passa alla dina behov och önskemål. Vår lilla kylväska är perfekt för korta utflykter och kan enkelt bäras med sin lätta vikt och bärrem eller köp en liten kylväska för att få plats med i ryggsäcken. Komplettera med en vattenflaska och dricksglas i plast för den optimala utflykten. 

5 produkter

Kylväskor

Hur länge håller sig mat kall i en kylväska?

Du kanske undrar hur länge mat håller sig kall i en kylväska? Svaret beror på olika faktorer, såsom utomhustempraturen, materialet på kylväskan och typen av kylmedel som används. Generellt kan du förvänta dig att maten håller sig kall i 24 timmar.  

Oavsett om du ska på en dagstur eller en längre resa, så har vi den perfekta kylväskan för dig. Välj din favorit bland vårt utbud av kylväskor i olika storlekar, material, färger och mönster. Beställ idag och håll din mat och dryck kall och fräsch under dina utomhusäventyr.