• club-hemtex sms

Nu heter vi Club Hemtex

Se fram emot exklusiva erbjudanden! Som medlem i Club Hemtex får du det lilla extra. Nu har vi uppdaterat klubben med några riktigt bra erbjudanden som du kan ta del av precis när som helst. Och hur ofta du vill. Vi hoppas du kommer att uppskatta dem!

Vi saknar din mailadress och/eller ditt telefonnummer

Vi kommer att vara en helt digital kundklubb. All kommunikation kommer enbart ske via epost och SMS. Därför är det viktigt att du uppdaterar dina kontaktuppgifter så att du fortsatt kan få information och erbjudanden från oss. Det gör du enkelt på Mina sidor på hemtex.se. Har du inte tidigare skapat en profil på Hemtex.se behöver du registrera en sådan för att komma åt Mina sidor. Du kan naturligtvis också uppdatera dina uppgifter i din närmaste Hemtexbutik.

Bonussystemet tas bort

Istället för bonuspoäng på det du shoppar får du fler och bättre erbjudanden. Sista dagen för bonusgrundande köp är 31 oktober 2021. Självklart kan du använda din redan intjänade bonus tills den löper ut i våra butiker.

Om du inte längre önskar vara medlem och ta del av dina personliga erbjudanden kan du naturligtvis gå ur Club Hemtex. Skicka e-post till kundservice@hemtex.se eller ring på 033-20 84 00

Några av dina medlemsförmåner