• Barnrum & baby

  Barnrum & baby

  Här hittar du praktisk förvaring, plädar, mjuka mattor, gulliga lampor, små möbler och textilier till barnrummet. En sänghimmel för att skapa en mysig lek-och läshörna, söta nattlampor, praktisk förvaring och mycket mer som hjälper dig att inreda barn- och babyrummet. Förvaringslådor och korgar hjälper dig hålla reda på leksaker och krokar på väggen ger praktisk upphängning för kläder, morgonrockar och annat som används ofta. Shoppa inredning till de allra minsta från vårt varumärke Little Roomies. Produkter med söta och lekfulla mönster kombineras snyggt och enkelt tillsammans.

  107 produkter

  Skapa magiska minnen: Presenttips till barn

  Inspireras här

  Inred ditt barns rum med lekfulla tapeter

  Inspireras här
  Du har tittat på 24 av 107
  Visa mer

  Barnrum & baby

  Inredning till barnrummet

  Barnrummet är mer än bara en plats för barnen att sova - det är också ett rum för lek och lärande. Därför är det viktigt att ha en inredning som inspirerar och passar barnens ålder och intressen.

  Inredningen av barnrummet bör vara praktisk och funktionell. Det är viktigt att ha gott om förvaringsutrymme så att barnen lätt kan ha allt de behöver till hands.

  Inspiration för inredning av barnrummet

  Barngardiner är en viktig del av barnrummets inredning. De kan bidra till att skapa en lugn och avkopplande atmosfär samt reglera ljuset i rummet. Det finns många olika stilar och färger att välja mellan, från ljusa och glada till lugnare och avkopplande.

  Prydnadskuddar är ett bra sätt att lägga till lite extra färg och liv i ett barnrum. Här har vi ett stort utbud av färger, mönster och tyger att välja mellan.

  Ett bra sätt att inspirera barnet att vara kreativt och organiserat är att ha en egen lek- och kreativitetsområde. Det kan också vara en bra idé att ha en avslappningszon, som en läshörna, ett tipitält eller en liten soffa.

  En tapet kan också bidra till att skapa en stämning och personlighet i rummet. För inspiration till inredningen av barnrummet kan man leta efter mönster och färger på tapeten som passar barnets ålder och intressen.

  Mattor är ett bra val för barnrummet, eftersom de ger en mjuk och bekväm yta för barnen att leka på samtidigt som de ger extra isolering och ljudabsorberande egenskaper. Vi har mattor till barnrummet i olika storlekar och färger.

  Sov gott i barnrummet

  En annan viktig del av ett barnrum är sängkläder, kuddar och täcken. Det är viktigt att välja material som är mjuka och bekväma mot huden samt att ha rätt storlek på kuddar och täcken för att säkerställa en god natts sömn. Gosedjur är också ett måste i ett barnrum, eftersom de ger barnen en känsla av trygghet och komfort.

  Genom att följa dessa tips kan du skapa ett barnrum som är personligt och trivsamt samtidigt som det är funktionellt och ger barnen en god natts sömn.