Ljus

  Utforska vår breda kollektion av ljus på Hemtex. Hitta det perfekta ljuset för varje tillfälle och låt din inredning glöda av värme. Från eleganta stearinljus till vackra kronljus och mångsidiga värmeljus – vårt utbud erbjuder något för varje smak och stil. Utforska ljus i olika färger och former för att skapa den ultimata stämningen i ditt hem. 

  86 produkter
  Du har tittat på 24 av 86
  Visa mer

  Ljus

  Ett varierande utbud av ljus

  Fina stearinljus i härliga färger hittar du hos Hemtex. Vi har ljus till mörka höstkvällar, festdukningen och vardagsmyset. Levande ljus sprider en stämningsfull känsla i rummet. Oavsett vad du letar efter för ljus, har vi kronljus, blockljus och värmeljus i olika färger och former för att passa varje smak och inredningsstil. Kom ihåg att alltid hålla ljus under uppsikt. 

  Stilfulla blockljus för ditt hem

  Skapa en mysig miljö hemma med våra stilrena blockljus. Fina blockljus är inte bara en källa till ljus, utan även en fin inredningsdetalj i ditt hem. Välj bland olika storlekar och färger för att skapa en personlig och stilsäker känsla i varje rum med blockljus. 

  Lys upp varje tillfälle 

  Oavsett om det är en avkopplande kväll hemma eller en festlig middag, låter vårt sortiment av ljus dig skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle. Låt ljuset guida dig genom olika stunder och skapa minnesvärda ögonblick med Hemtex breda ljuskollektion.