• Erbjudanden
 • Sova
 • Bada
 • Äta
 • Inreda
 • Gardiner
 • Barn & Baby
 • Varumärken
 • Inspiration
 • Jul
 • Bra att ha till din baby

  Som nybliven förälder kan man förvånas över hur mycket saker man faktiskt behöver till de små. Allt från babyleksaker och snuttefiltar till sängkläder och nattlampor. Hos oss hittar du det mesta till din baby. Och här får du några tips på saker som kan vara bra att ha.

  Gosedjur & snuttefiltar
  Att krama ett gosedjur eller gosa med en snuttefilt är mysigt när man är liten. Kolla in våra snuttefiltar som har ett kombinerat gosedjur. Ett tips är att köpa två likadana gosedjur eller två snuttefiltar och använda dem lika mycket. Då är det inte någon katastrof om man skulle tappa bort den ena.

  Filt
  En fin filt är ett måste. Vi har flera mysiga babyfiltar i fantastiska färger och mönster. Mysiga babyfiltar i jersey blir snabbt en favorit. Och alla våra gosiga babyfiltar i bomull är såklart i 100% ekologisk bomull.

  Babyleksaker
  Som liten finns det mycket att utforska och titta på. Ta en titt på våra fina babyleksaker. Här hittar du babyskallror, bitringar och speldosor. Leksaker för alla sinnen!

  Mobil
  En snygg mobil över spjälsängen eller skötbordet stimulerar din babys sinnen och motorik.

  Nattlampa
  Skapa mys i sovrummet med en mysig nattlampa. Kaninlampan har blivit en riktig klassiker!

  Babytextilier
  Våra härliga bäddset och babytextilier är skapade för små godingar med stor personlighet. Mönstren är sagolikt fina och tonerna går i vackra pasteller. Superfina att mixa & matcha. Dessutom är de mjuka som moln i 100% ekologisk bomull. Så kolla in våra babytextilier, sååå snygga i spjälsängen! Tänk på att bebisar inte bör ha kudde och täcke när de sover. Följ de rekommendationer du får från BVC.

  Amningskudde
  En amningskudde underlättar när du ska mata din baby. Den fungerar lika bra oavsett om du ammar eller flaskmatar. Med en amningskudde sitter du bekvämt, du får ett bra stöd och mysig närhet till din baby.

  Tallrik
  Till små smakportioner och alla favoriträtter passar fina babytallrikar. Hos Hemtex hittar du fina setet med en tallrik, skål och mugg. Setet är i porslin och kommer i en vacker förpackning som gör det till en perfekt doppresent!

  Badhandduk & morgonrock
  Att ta ett bad med bebisen är fantastiskt – fantastiskt blött. Då behövs en gosig badhandduk och en härligt mjuk badponcho. Vår babyfrotté är hållbart framtagen i 100% ekologisk bomull och helt fri från farliga kemikalier.

  Little Roomies - Welcome to our little world
  Little Roomies är vårt helt nya varumärke för de allra minsta. Här hittar du allt från söta snuttefiltar och sköna påslakanset till smart förvaring, fantastiska nattlampor och andra oemotståndliga inredningsdetaljer. Little Roomies hittar du i Hemtex butiker och på hemtex.se.